Ξεκινούν οι εργασίες ολοκλήρωσης του μεγάλου έργου ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Ιεράπετρας

8:27 π.μ. - Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020
08:01 π.μ. - Τετ, 15/27/2020
Image: Ξεκινούν οι εργασίες ολοκλήρωσης του μεγάλου έργου ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Ιεράπετρας

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 510.000€ και αφορά την συνέχιση της ήδη υπάρχουσας πλατείας

Με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου κ. Βαγγέλη Μπινιχάκη, τον πρόεδρο του συλλόγου Καφέ-Εστίασης Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Μιχελαράκη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Ιεράπετρας κ. Γιώργο Γιακουμάκη και τον σύμβουλό του κ. Μάνο Λουτσέτη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης ενόψει της έναρξης των εργασιών για την συνέχιση του έργου ανάπλασής της κεντρικής πλατείας της Ιεράπετρας.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 510.000€ και αφορά την συνέχιση της ήδη υπάρχουσας πλατείας, την ολοκλήρωση της πεζοδρόμησης και την ανάπλαση του χώρου που περιβάλλει το παλιό Δημοτικό κατάστημα και το Κέντρο Μουσικών Σπουδών, ώστε να επιτευχθεί η λειτουργική ενοποίηση του συγκεκριμένου δημοσίου χώρου στο κέντρο της Ιεράπετρας.

Τα σημεία που θα πραγματοποιηθούν οι εν λόγω εργασίες επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Συντήρησης Συγκοινωνιακών, Κτιριακών και Η/Μ Έργων κ. Μάνο Γεωργαλάκη, το σύμβουλό του κ. Μάνο Λουτσέτη, τον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας κ. Γιώργο Βαρδάκη και τον εργολάβο τoυ έργου.

Όπως επισημαίνει ο κ. Καλαντζάκης:

«Συνεχίζεται το έργο της κεντρικής πλατείας της Ιεράπετρας του οποίου οι εργασίες είχαν αναβληθεί προσωρινά, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα σε επισκέπτες και καταστηματάρχες, κατά την τουριστική αλλά και τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Ευχαριστώ τους προέδρους κ. Μπινιχάκη, κ. Γιακουμάκη και κ. Μιχελαράκη για τη συνεργασία και προχωράμε το έργο με στενή επίβλεψη των εργασιών ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε αναστάτωση, στοχεύοντας στην παράδοσή του πριν τις ημέρες του Πάσχα.».