Ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας – Έτοιμη η ΜΑΦ

11:27 π.μ. - Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022
11:06 π.μ. - Παρ, 17/27/2022
Image: Ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας – Έτοιμη  η ΜΑΦ

Τελεσίδικα στο Νοσοκομείο η κληρονομιά της αείμνηστης Μίνας Σφακιανάκη

Καλά τα νέα για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας καθώς ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του αξονικού τομογράφου και ήδη κάποιες αξονικές έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία σε ασθενείς του Νοσοκομείου που έχρηζαν αυτής της εξέτασης. Ο αναπληρωτής Διοικητής κ. Εμμ. Καλλιονάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 κάνοντας αναφορά στη θετική αυτή εξέλιξη και στην προσπάθεια που γίνεται ώστε μετά και από τον συντονισμό και τη συνεργασία των γιατρών να περάσουν στην πλήρη λειτουργία του αξονικού.

hxonews

Τα καλά νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Από τις 9 Ιουνίου, όπως είπε ο κ. Καλλιονάκης, λειτουργεί στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να φιλοξενήσει κάποιο ασθενή, είναι όμως διαθέσιμη εφόσον υπάρξει ανάγκη. Ευχαρίστησε στο σημείο το Υπουργείο Υγείας και ιδιαίτερα τον Γραμματέα για την στήριξη στην προσπάθεια αυτή, προσπάθεια που συνεχίζεται για την περαιτέρω ενίσχυση της ΜΑΦ με επιπλέον εξοπλισμό.

hxonews

Πρόσθεσε ότι μετά από πολλά χρόνια και ενώ έχουν περάσει τόσες διοικήσεις τελικά ξεκαθάρισε και το θέμα του κληροδοτήματος της αείμνηστης Μίνας Σφακιανάκη και τέσσερα οικόπεδα που διεκδικούσε και ο Δήμος Ιεράπετρας πέρασαν στο Νοσοκομείο.

Ο κ. Καλλιονάκης αναφέρθηκε στη συνέχεια και στην προσπάθεια που γίνεται για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και από άλλες κλινικές και την ενίσχυσή τους με προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό όπως την Καρδιολογική , την Γυναικολογική και την Οφθαλμολογική τονίζοντας ότι στόχος είναι, ένα Νοσοκομείο που κινδύνευε να κλείσει, να γίνει ανταγωνιστικό και ισάξιο άλλων Νοσοκομείων.