180.000€ στην κοινότητα Ρίζας

5:02 μ.μ. - Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020
05:03 μ.μ. - Τετ, 25/02/2020
Image: 180.000€ στην κοινότητα Ρίζας

Υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του προέδρου της κοινότητας Ρίζας κ. Μανώλη Αλεξάκη

Υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του προέδρου της κοινότητας Ρίζας κ. Μανώλη Αλεξάκη, η σύμβαση για το έργο κατασκευής μιας νέας δεξαμενής άρδευσης 500 κυβικών και ανέγερσης νέου κτιρίου κοινοτικού καταστήματος.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 180.000€. Η δεξαμενή θα καλύψει χρόνιες αρδευτικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής της Ρίζας και το νέο κτίριο θα στεγάσει το συμβούλιο της κοινότητας και δράσεις των κατοίκων.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης τόνισε:

«Ανταποκριθήκαμε στα αιτήματα των κατοίκων για τα έργα που έχει ανάγκη η κοινότητα της Ρίζας και προχωράμε στην κατασκευή νέας δεξαμενής άρδευσης καθώς και την ανέγερση και τον εξοπλισμό ενός καινούριου κοινοτικού κτιρίου για την περιοχή.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της κοινότητας Ρίζας κ. Μανώλη Αλεξάκη για τη συνεργασία και συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθούν γρήγορα οι εργασίες και το έργο να είναι διαθέσιμο στους κατοίκους.

Συνεχίζουμε να παράγουμε το έργο που έχει ανάγκη ο Δήμος ακόμα και στην παρούσα χρονική στιγμή που ο κεντρικός άξονας των δραστηριοτήτων μας παραμένει η προστασία της υγείας των δημοτών.»