«Νιώσε την αυθεντική Κρήτη στην αγροτική ζωή» - Το νέο βίντεο της Περιφέρειας

12:05 μ.μ. - Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023
12:04 μ.μ. - Πέμ, 06/05/2023

Για την προβολή του νησιού σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Η Περιφέρεια Κρήτης, συνεχίζει την υλοποίηση της καμπάνιας για την προβολή του νησιού σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η “καρδιά” της αυθεντικής Κρήτης βρίσκεται στην ενδοχώρα του νησιού. Εκεί που τα ασημένια φύλλα των ελαιώνων ανταμώνουν με τα καταπράσινα αμπέλια φορτωμένα με τους νόστιμους καρπούς της κρητικής γης.

Γραφικά χωριά που κρατούν ακόμα ζωντανή την παράδοση και χαμογελαστά πρόσωπα σε προσκαλούν για μια ρακή κάτω από την δροσιά ενός γέρικου πλάτανου. Αυτή είναι η αυθεντική Κρήτη και σε περιμένει να την ανακαλύψεις!

«Το νησί μας υποδέχεται ήδη τους πρώτους τουρίστες της νέας τουριστικής περιόδου και η Περιφέρεια Κρήτης μ’ ένα βίντεο, που αναδεικνύει την αυθεντική Κρήτη, προβάλλει τις ομορφιές του», τονίζει σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. «Τις ομορφιές όπως τις αντικρίζουν οι επισκέπτες, στους κρητικούς αμπελώνες, ανάμεσα στις αιωνόβιες ελιές, μέσα στα καλντερίμια των χωριών, στις γειτονιές και τις πλατείες της ενδοχώρας. Σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον τουρισμό, στα εκατομμύρια των επισκεπτών που αναμένεται να καταφθάσουν στο νησί το φετινό καλοκαίρι, ευχόμαστε μια καλή, ασφαλή και παραγωγική τουριστική χρονιά».

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης

Παραγωγή: Indigo View

Μουσική: Πάρις Περυσινάκης – Μουσική της Κρήτης Ιnstrumental Full Album