«Πάνω από 3.000 οι πλειστηριασμοί στην Κρήτη» σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου

10:50 π.μ. - Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023
10:03 π.μ. - Τρί, 07/50/2023
Image: «Πάνω από 3.000 οι πλειστηριασμοί στην Κρήτη» σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου

Παγκρήτια συνένωση δυνάμεων κατά των πλειστηριασμών με τη συμμετοχή Περιφέρειας και παραγωγικών φορέων

Με την παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη και Αντιπεριφερειαρχών πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή παραγωγικών φορέων με θέμα συζήτησης τα funds και τους πλειστηριασμούς και τον υπαρκτό κίνδυνο, πολίτες, επιχειρηματίες, έμποροι, εργαζόμενοι, αγρότες, κτηνοτρόφοι, κ.α. να κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους και να μείνουν ακόμη και στο δρόμο.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιος Βοργιάς μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, τα πράγματα δυσκολεύουν και πολλοί συνάνθρωποί μας χάνουν τις ιδιοκτησίες τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εκτιμάται ότι πάνω από 3.000 είναι οι πλειστηριασμοί που αφορούν στο νησί μας και πάνω από 60.000 πανελλαδικά. Θα υπάρχει συνένωση δυνάμεων κατά των πλειστηριασμών με συγκεκριμένες προτάσεις, ώστε να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση ζητώντας να λάβει μέτρα προστασίας των ιδιοκτησιών.

Το θέμα θα έρθει τις επόμενες ημέρες και στα τριτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα γιατί δεν αφορά μόνο την Κρήτη αλλά πανελλαδικά την ελληνική κοινωνία, τόνισε.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις.