«Νέα εποχή» για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας;

9:42 π.μ. - Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022
09:09 π.μ. - Παρ, 30/42/2022
Image: «Νέα εποχή»  για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας;

Εικόνες και βίντεο από το χθεσινό συλλαλητήριο

Συλλαλητήριο χθες στην Ιεράπετρα με την τοπική κοινωνία να διεκδικεί την ενίσχυση και στελέχωση του Νοσοκομείου. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλος, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ.Θεοδόσιος Καλαντζάκης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος. Πολλά μουσικά σχήματα πλαισίωσαν την κινητοποίηση.

hxonews

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Γιάννης Γουλιδάκης πρώην αντιπεριφερειάρχης και Γιώργος Τσιφετάκης, ο Βουλευτής του ΚΚΕ Εμμ. Συντυχάκης, ο πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κ. Δερμιτζάκης, αντιδήμαρχοι, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων κ.α.

hxonews

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη όχι όμως εκείνη που θα περίμενε κανείς δεδομένης της κινητοποίησης όλες τις προηγούμενες ημέρες από την πλευρά του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου και των ψηφισμάτων που εκδόθηκαν από φορείς και συλλόγους ως στήριξη στο συλλαλητήριο.

hxonews

Χθες πάντως έγινε γνωστή και επίσημα η απομάκρυνση του Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Εμμ. Καλλιονάκη ο οποίος είχε δεχθεί επικρίσεις από ανθρώπους εντός και εκτός του Νοσοκομείου. Μένει να δούμε πλέον πια θα είναι η επόμενη μέρα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και εάν θα ξεκινήσει μια νέα , καλύτερη, εποχή με στόχευση στην παροχή αξιόλογων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

hxonews
hxonews
hxonews