«Κύρβεια» και φέτος το καλοκαίρι στην Ιεράπετρα – Τα μέλη της Επιτροπής Κυρβείων

9:50 π.μ. - Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020
09:06 π.μ. - Πέμ, 04/50/2020
Image: «Κύρβεια» και φέτος το καλοκαίρι στην Ιεράπετρα – Τα μέλη της Επιτροπής Κυρβείων

Η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ στον Ηχώ 99,8 για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις και τη δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Εθελοντική δράση με σύνθημα «Φροντίζω τον τόπο που ζω» θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στην Ιεράπετρα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος. Όλοι μαζί από τις 10-11 το πρωί ενώνουμε δυνάμεις σε μια προσπάθεια να καθαρίσουμε τη γειτονιά μας, το χώρο έξω από το γραφείο μας , το θερμοκήπιό μας και στέλνουμε ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης ένα μήνυμα πολιτισμού γιατί η καθαριότητα είναι πολιτισμός δηλώνει στον Ηχώ 99,8 η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ κ. Μαρία Σακαδάκη.

Η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ αναφέρεται στη συνέχεια στον προγραμματισμό πολιτιστικών εκδηλώσεων μέσα στο καλοκαίρι. Όπως είπε τα Κύρβεια είναι ένας θεσμός χρόνων που έχει αγαπηθεί από ντόπιους και επισκέπτες και θα γίνουν και φέτος. Ωστόσο όμως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες λόγω κορωνοϊού. Έτσι και οι εκδηλώσεις που θα γίνουν θα είναι προσαρμοσμένες στα μέτρα που προβλέπονται και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που θα ορίσουν οι ειδικοί και τα αρμόδια υπουργεία. Τα μέλη της Επιτροπής Κυρβείων συνεδρίασαν χθες για πρώτη φορά βάζοντας τους αρχικούς στόχους των φετινών Κυρβείων που αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 15 Ιουλίου. Κοινή θέση όλων ήταν οτι ο πολιτισμός στην Ιεράπετρα δεν σταματά λόγω κορωνοϊού και έτσι πολίτες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε ποικίλες πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των καιρών.

Τα μέλη που απαρτίζουν την Επιτροπή ΚΥΡΒΕΙΩΝ 2020 είναι : Σακκαδάκη Μαρία, Μπρα Ειρήνη, Τζάβλας Εμμανουήλ, Αϊβαλιώτη Άννα, Καπαράκη Δέσποινα, Καββουσανάκη Ελληκούλα, Δασκαλάκη Πόπη, Φουρλάνου Εύα, Ανδρουλιδάκη – Λάμπρου Ειρήνη, Μαστοράκης Ιωάννης, Μπινιχάκης Ευάγγελος, Μιχελαράκης Εμμανουήλ, Πλεξουσάκης Βαγγέλης, Θεοδοσάκης Εμμανουήλ, Μιχελάρος Δημήτρης, Αστροπεκάκης Κωνσταντίνος.