«Κούκλα» η Χρυσή – Απομακρύνονται μπάζα και σκουπίδια (βίντεο – εικόνες)

9:21 π.μ. - Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022
09:05 π.μ. - Πέμ, 12/21/2022
Image: «Κούκλα» η Χρυσή – Απομακρύνονται μπάζα και σκουπίδια (βίντεο – εικόνες)

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία κλιμακίου από τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, δασοφυλάκων

Στο επίκεντρο για μια ακόμη φορά η νήσος Χρυσή αυτή τη φορά όμως για λόγους καθαριότητας μιας και ξεκίνησαν οι εργασίες απομάκρυνσης των υλικών που προέκυψαν από τις κατεδαφίσεις αυθαίρετων κατασκευών και όχι μόνο. Ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο έκανε χρήση πλωτής πλατφόρμας προκειμένου να μπορέσει να βγάλει από το νησί έναν μεγάλο όγκο διαφόρων ειδών απορριμμάτων, καρέκλες, ξύλα klp αλλά και υλικών κατεδαφίσεων και ό,τι άλλο είχε συγκεντρωθεί και έχρηζε απομάκρυνσης.

hxonews

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι παραπήγματα κάποιων ανθρώπων που επιμένουν για την παραμονή τους στο νησί δεν έχουν κατεδαφιστεί, παραμένουν και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα χειριστούν αναλόγως αυτές τις περιπτώσεις.

hxonews

Η επιχείρηση – σκούπα πραγματοποιήθηκε παρουσία κλιμακίου από τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, δασοφυλάκων. Δεν αποκλείεται πάντως να γίνει νέος επιτόπιος έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν απομείνει άλλα σκουπίδια ώστε και αυτά να απομακρυνθούν.

hxonews

Φαίνεται πάντως ότι ένα ακόμη αγκάθι είναι η παρουσία ανεπιτήρητων ζώων, κατσικιών, τα οποία εφόσον δεν απομακρυνθούν από τον κτηνοτρόφο που φέρεται ως ιδιοκτήτης και τότε θα αναλάβουν οι υπηρεσίες σε χρόνο που θα κριθεί κατάλληλος.

-

-