Ζωηρά χρώματα και νέα παιχνίδια στις αναβαθμισμένες παιδικές χαρές στην Ιεράπετρα

12:16 μ.μ. - Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016
12:11 μ.μ. - Παρ, 11/16/2016
Image: Ζωηρά  χρώματα και νέα παιχνίδια  στις αναβαθμισμένες  παιδικές χαρές στην Ιεράπετρα

Πιστοποιημένα παιχνίδια , διαμόρφωση καλαίσθητων χώρων , παιδικά όργανα για ΑΜΕΑ

Παρεμβάσεις  στις παιδικές χαρές της Ιεράπετρας είναι αυτή την περίοδο  σε εξέλιξη στο πλαίσιο της  αναβάθμισής τους που γίνεται από τον Δήμο Ιεράπετρας . Οι χώροι διαμορφώνονται καλαίσθητα και τοποθετούνται νέα παιχνίδια και όργανα .  Για τη συνέχεια προβλέπεται η τοποθέτηση ελαστικού δαπέδου ασφαλείας στους χώρους χρήσης των οργάνων,  η  τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων, την τοποθέτηση περίφραξης όπου απαιτείται, και η  ανάπτυξη πρασίνου 
Οι παρεμβάσεις ανάπλασης θα πραγματοποιηθούν σε πρώτη φάση σε τρεις παιδικές χαρές στην πόλη της Ιεράπετρας και συγκεκριμένα στην παραλιακή πλατεία δίπλα από το Λιμεναρχείο, στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην περιοχή της Κάτω Μεράς επί των οδών Κύπρου & Εθνικής Αντιστάσεως ( ΦΩΤΟ ), καθώς και στην παιδική χαρά επί των οδών Παπάγου & Ψυλλινάκη στο δρόμο της Λαϊκής Αγοράς.
Σημαντική παράμετρο αποτελεί το γεγονός ότι μεταξύ των νέων πιστοποιημένων οργάνων που θα τοποθετηθούν προβλέπονται και όργανα για ΑΜΕΑ, κάνοντας έτσι τις παιδικές χαρές φιλικές και προς τα παιδιά με αναπηρία όπως άλλωστε έχει δηλωθεί εκ μέρους του Δήμου .