Ζευγάρι διακινούσε μισό κιλό ηρωίνης με «εγκέφαλο» έναν φυλακισμένο

11:01 π.μ. - Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018
11:03 π.μ. - Τετ, 21/01/2018
Image: Ζευγάρι διακινούσε μισό κιλό ηρωίνης με «εγκέφαλο» έναν φυλακισμένο

Δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από τους αστυνομικούς μία 38χρονη και ένας 47χρονος, Έλληνες και οι δύο, που έκρυβαν σε καβάντζα τα ναρκωτικά τους, με εντολή ενός… φυλακισμένου

Έπειτα από καλά συντονισμένη ενέργεια των Αστυνομικών Αρχών, το απόγευμα της Τρίτης οι δύο δράστες εντοπίστηκαν την ώρα που είχαν μεταβεί να παραλάβουν αυτοσχέδια συσκευασία η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη στο συγκεκριμένο σημείο.
 
Αφού στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, η 38χρονη και ο 47χρονος ακινητοποιήθηκαν και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σ’ αυτούς, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 504 γραμμάρια ηρωίνης και 3 κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τους… πέρασαν χειροπέδες.
 
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου έμεναν οι συλληφθέντες και εκεί βρέθηκε και κατασχέθηκε ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης στην επιφάνεια της.
 
Από την προανάκριση προέκυψε ότι η 38χρονη και ο 47χρονος παρέλαβαν τη συγκεκριμένη ποσότητα ηρωίνης, ενεργώντας κατ’ εντολή 62χρονου Έλληνας, ο οποίος είναι έγκλειστος στη φυλακή και έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παρόμοιες πράξεις.
 
Η προανάκριση διενεργείται, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
 
 
neakriti.gr