Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες της Λάρισας: Προχωρούν σε κινητοποιήσεις από τις 27/1

8:25 π.μ. - Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
08:01 π.μ. - Τρί, 21/25/2020
Image: Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες της Λάρισας: Προχωρούν σε κινητοποιήσεις από τις 27/1

Σε πανθεσσαλική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων αποφασίστηκε οι αγρότες της Καρδίτσας να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στον αυτοκινητόδρομο Ε65

Σε πανθεσσαλική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων αποφασίστηκε οι αγρότες της Καρδίτσας να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στον αυτοκινητόδρομο Ε65, ενώ οι Λαρισαίοι παραγωγοί θα στήσουν μπλόκα σε τρία σημεία του νομού τα οποία θα αποφασίσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ωστόσο, δεν επιλέχθηκε η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για ενιαίο μπλόκο σε κομβικό σημείο της εθνικής οδού.

Πάντως, τις επόμενες ημέρες θα φανεί η δυναμική των εφετινών κινητοποιήσεων τόσο από την συμμετοχή των Θεσσαλών στα παραπάνω μπλόκα όσο και από τη διάθεση που θα δείξουν αγρότες και από άλλες περιοχές της χώρας για να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.

Οι παραγωγοί διεκδικούν, μεταξύ άλλων, την μείωση του κόστους παραγωγής, την αύξηση του αγροτικού εισοδήματος και την επίλυση ζητημάτων που αφορούν τον ΕΛΓΑ.

Επιπλέον, οι συντονιστές της Πανελλαδικής δίνουν ιδιαότερη βαρύτητα στην κινητοποίηση που προγραμματίζουν για την 1η Φεβρουαρίου στην έκθεση «Agrotica».

dikaiologitika.gr