Ζαχαρόπουλος: Μεγάλο πρόβλημα η έλλειψη κλιματιστικού στο ιατρείο Νέας Ανατολής

12:32 μ.μ. - Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022
12:08 μ.μ. - Τρί, 09/32/2022
Image: Ζαχαρόπουλος: Μεγάλο πρόβλημα η έλλειψη κλιματιστικού στο ιατρείο Νέας Ανατολής

Στο ιατρείο της Γρα Λυγιάς η εξυπηρέτηση των κατοίκων την Πέμπτη 11 Αυγούστου

Από το Ιατρείο στη Γρα Λυγιά θα εξυπηρετηθούν   την ερχόμενη Πέμπτη 11 Αυγούστου οι κάτοικοι της περιοχής  Νέας Ανατολής. Αφού το  ιατρείο στο Στόμιο Νέας Ανατολής δεν πληροί κάποιες βασικές προϋποθέσεις με κύρια αυτή της  έλλειψης κλιματιστικού.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανατολής  κ. Βασίλης Ζαχαρόπουλος μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές και η έλλειψη κλιματιστικού καθιστά δύσκολο το έργο της γιατρού. Αλλά και για τους ασθενείς και του πολίτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν, δεν είναι και ότι καλύτερο.

Έτσι, προτιμήθηκε η γιατρός που ήταν να πάει την Πέμπτη στο Στόμιο, τελικά  να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους από το Ιατρείο της Γρα Λυγιάς. Ο κ. Ζαχαρόπουλος έκανε έκκληση προς τους αρμόδιους να βρεθεί μια λύση καλώντας ακόμη και ιδιώτες εάν επιθυμούν να προσφέρουν ένα κλιματιστικό.

Ακούστε εδώ τον κ. Ζαχαρόπουλο ο οποίος με την ευκαιρία της συνέντευξης κάνει μια αναφορά στις ομορφιές της Ανατολής αλλά και στην έλλειψη Ιερέα στο χωριό,  κάποιες ημέρες της εβδομάδας,  κάτι που έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των κατοίκων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Λειτουργίες του 15Αύγουστου.