Υψηλού συμβολισμού η επίσκεψη Τσίπρα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

8:13 μ.μ. - Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021
08:07 μ.μ. - Τρί, 13/13/2021
Image: Υψηλού συμβολισμού η επίσκεψη Τσίπρα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί την Ανατολική Κρήτη, το διήμερο 15 και 16 Ιουλίου.

  Στον νομό Λασιθίου, με μια επίσκεψη υψηλού συμβολισμού στο Νοσοκομείο – Κ.Υ. Ιεράπετρας, θα τονίσει την σφοδρή αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην εξαγγελθείσα από τον κ. Μητσοτάκη προοπτική κλεισίματος ή συγχώνευσης των περιφερειακών νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα, και μάλιστα την ώρα που το τέταρτο κύμα της πανδημίας είναι μπροστά μας. Το ΓΝ – ΚΥ Ιεράπετρας είχε στοχοποιηθεί ξανά στην προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, με συστηματικές επιθέσεις από κυβέρνηση και τα φιλικά της ΜΜΕ, και βρισκόταν στα πρόθυρα της διάλυσης (όπως και  άλλα νοσοκομεία της χώρας), μέχρι την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, επιστρέφουμε και στον τομέα της υγείας στην ίδιες εγκληματικές πολιτικές, όταν θρηνούμε 13.000 νεκρούς από την πανδημία. Αντί να ενισχυθεί το ΕΣΥ, ενισχύονται τα κέρδη των ιδιωτικών κλινικών.

            Το μεσημέρι, στην αίθουσα συσκέψεων του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα συναντήσει παραγωγικούς φορείς του νομού για να ενημερωθεί για τα ιδιαίτερα προβλήματα που έχει προκαλέσει στο Λασίθι η πανδημία και η κυβερνητική πολιτική.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της Επίσκεψης:

Πέμπτη 15 Ιουλίου -Νομός Λασιθίου

11:00 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

11:30 Περιοδεία στον κεντρικό πεζόδρομο της Ιεράπετρας

12:30 Περιοδεία στους κεντρικούς πεζόδρομους του Αγίου Νικολάου. 

13:00 Σύσκεψη με φορείς του νομού στο Επιμελητήριο Λασιθίου.

Παρασκευή 16 Ιουλίου – Νομός Ηρακλείου

10:30 Περιοδεία στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου

11:00 Σύσκεψη με φορείς και Επιμελητήρια

20:00 Ανοιχτή Ομιλία στην προβλήτα Μικρού Κούλε