Υποψήφια για την προεδρία στον Σύλλογο ΑμεΑ Ιεράπετρας η Κατερίνα Σουργιαδάκη

10:23 π.μ. - Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023
10:03 π.μ. - Τρί, 14/23/2023
Image: Υποψήφια για την προεδρία στον Σύλλογο ΑμεΑ Ιεράπετρας η Κατερίνα Σουργιαδάκη

Δείτε λεπτομέρειες για τη διαδικασία των εκλογών

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα πραγματοποιηθούν στον σύλλογο ΑμεΑ «Γεώργιος Σουργιαδάκης» την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας.

Την Τετάρτη 15 και την Παρασκευή 17 Μαρτίου τα γραφεία του συλλόγου θα είναι ανοιχτά τις ώρες 17.00 – 19.00, για την καταβολή της συνδρομής ή για νέες εγγραφές μελών. Τα γραφεία βρίσκονται δίπλα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Το κόστος εγγραφής είναι 10 ευρώ και η ετήσια συνδρομή είναι 20 ευρώ.

Με αφορμή τις εκλογές, η κα Κατερίνα Σουργιαδάκη μέλος του συλλόγου και υποψήφια, μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι η συμμετοχή του κόσμου είναι και η δύναμη του συλλόγου. Τα πράγματα στον σύλλογο είναι δύσκολα και τίθεται ακόμη και θέμα βιωσιμότητας του από οικονομικής άποψης. Χρειάζεται ο σύλλογος να πλαισιωθεί ώστε να γίνουν δράσεις όπως παλιά και να υπάρχει μια ενεργή συμμετοχή στα κοινά και βέβαια πάνω από όλα να στηριχτούν τα μέλη και να ενημερώνονται για τρέχοντες εξελίξεις που τους αφορούν.

Ακούστε εδώ την κα Σουργιαδάκη

-

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Λόγω έλλειψης απαρτίας των Μελών στις 12 Μαρτίου, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Καταστατικού η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 με όσα Μέλη προσέλθουν, στις 11.00 π.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο ισόγειο του δημαρχείου.

Το γραφείο του συλλόγου θα είναι ανοιχτό την Τετάρτη 15/03 και την Παρασκευή 17/03 στις 17.00-19.00 για όσους επιθυμούν να κάνουν εγγραφή ή για να καταβάλουν την συνδρομή τους.

Η παρουσία και η συμμετοχή κάθε Μέλους κρίνεται σημαντική και απαραίτητη.