Υπογραφή σύμβασης για τη μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών 54.386,40€ στον Δήμο Ιεράπετρας

12:44 μ.μ. - Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020
12:02 μ.μ. - Πέμ, 06/44/2020
Image: Υπογραφή σύμβασης για τη μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών 54.386,40€ στον Δήμο Ιεράπετρας

Οργάνωση ολοκληρωμένου συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών

Στόχος μας ο Δήμος Ιεράπετρας να γίνει ο Δήμος με τους υψηλότερους ποσοτικούς και ποιοτικούς δείκτες σε θέματα ανακύκλωσης, γράφει σε ανάρτησή του στο facebook ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Στην υπογραφή συμβάσεων για τη μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών (54.386,40€) και για την οργάνωση ολοκληρωμένου συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών άνευ ανταλλάγματος από το Δήμο προχώρησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης έπειτα από συνάντηση και ενημέρωσή του από την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη.

Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε:

«Για πρώτη φορά στο Δήμο Ιεράπετρας προχωράμε στην ανταποδοτική ανακύκλωση αποδεικνύοντας εμπράκτως για ακόμα μια φορά την ευαισθησία του Δήμου σε θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής.

Ως δημοτική αρχή ακολουθούμε συγκεκριμένο σχεδιασμό, πραγματοποιούμε καίριες παρεμβάσεις και καινοτόμες, υλοποιούμε έργα και στηρίζουμε δράσεις για την εφαρμογή και την υιοθέτηση ανακυκλώσιμης συμπεριφοράς με στόχο ο Δήμος Ιεράπετρας να γίνει ο Δήμος με τους υψηλότερους ποσοτικούς και ποιοτικούς δείκτες σε θέματα ανακύκλωσης.

Ευχαριστώ την κα. Ρουμελιωτάκη, τον διευθυντή κ. Μιχάλη Προϊστάκη και όλη την υπηρεσία καθαριότητας για την καθημερινή προσπάθειά τους και συνεχίζουμε για μια καθαρότερη και ομορφότερη Ιεράπετρα με πολίτες που σέβονται το περιβάλλον, και εντάσσουν στην καθημερινότητά τους την προστασία του.»