Υπογραφή σύμβασης 315.485€ για την ολοκλήρωση των κτιριακών εργασιών του Γηροκομείου Ιεράπετρας

2:46 μ.μ. - Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021
02:02 μ.μ. - Παρ, 19/46/2021
Image: Υπογραφή σύμβασης 315.485€ για την ολοκλήρωση των κτιριακών εργασιών του Γηροκομείου Ιεράπετρας

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, και της αναδόχου εταιρείας συμπληρωματική σύμβασης ύψους 315.485,74€

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, και της αναδόχου εταιρείας συμπληρωματική σύμβασης ύψους 315.485,74€ για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων κτιριακών εργασιών του γηροκομείου της Ιεράπετρας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

«Ως Δημοτική Αρχή θέτουμε προτεραιότητα την όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση των εργασιών, ώστε να προχωρήσουμε στον πλήρη εξοπλισμό του κτιρίου και έως το τέλος του έτους η Ιεράπετρα να αποκτήσει για πρώτη φορά μια σύγχρονη μονάδα κοινωνικής φροντίδας για ηλικιωμένους με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, με χώρους λειτουργικούς και προσαρμοσμένους στις ανάγκες των ατόμων που θα εξυπηρετεί και η οποία θα παρέχει ένα υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών.

Ευχαριστώ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, κ. Κύριλλο και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την άψογη συνεργασίας στην από κοινού προσπάθεια για να ολοκληρώσουμε και να παραδώσουμε στους πολίτες ένα σύγχρονο γηροκομείο, καθώς επίσης και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας η οποία έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την επίβλεψη του συγκεκριμένου έργου».