Υπό κράτηση οι τρεις αδερφοί για το επεισόδιο στο Χάρακα

11:00 π.μ. - Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020
11:06 π.μ. - Πέμ, 11/00/2020
Image: Υπό κράτηση οι τρεις αδερφοί για το επεισόδιο στο Χάρακα

Αύριο το πρωί αναμένεται να απολογηθούν τα τρία αδέλφια τα οποία κατηγορούνται για την εμπλοκή τους στο «θερμό» επεισόδιο στο Χάρακα

Χθες πέρασαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου, από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν και να αντικρούσουν τις ποινικές διώξεις που τους ασκήθηκαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή και τα τρία αδέλφια ειναι υπό κράτηση, μέχρι την απολογία τους.

Όπως έγραψε το newshub.gr τα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν μετά το συμβάν από τους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο, ενώ μαζί τους εμφανίστηκε και ο τρίτος αδελφός συνοδεία της δικηγόρου του.

Και οι τρεις πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή. Συμφωνα με πληροφορίες οι δύο εκ των αδελφών αρνήθηκαν οποιαδήποτε συμμετοχή στο επεισόδιο, ενώ ο ένας εξ αυτών, φέρεται να είπε πως δεν πυροβολησε στοχεύοντας τον άνθρωπο με τον οποιο είχε τη διαμάχη που μετατράπηκε σε... επεισόδιο.

Οι ποινικές διώξεις έχουν να κάνουν με την, απόπειρα ανθρωποκτονίας, την παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, την απειλή και τη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.