Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου: «Δε μειώνονται τα δρομολόγια», παρά τις δυσκολίες

2:57 μ.μ. - Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
02:07 μ.μ. - Παρ, 10/57/2020
Image: Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου: «Δε μειώνονται τα δρομολόγια», παρά τις δυσκολίες

Τι αποφάσισε η διοίκηση του ΚΤΕΛ, μετά το πλήγμα που υπέστησαν

Τεράστιο είναι το πλήγμα που δέχεται ο τουρισμός το φετινό καλοκαίρι, με αποτέλεσμα, πολλοί κλάδοι του χώρου να υφίστανται μειώσεις στις εισπράξεις τους.

Ένας από αυτούς ήταν και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου, το οποίο έφτασε να καταγράφει μειώσεις έως και 85%, τον προηγούμενο μήνα, με τους ιθύνοντες να θέτουν ως ημερομηνία - κλειδί τη 10η Ιουλίου, προκειμένου να δράσουν με βάση την εξέλιξη της κατάστασης στον Κρητικό τουρισμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο, κ. Μανώλη Χαχλιούτη, μπορεί οι φετινές πληρότητες να μην είναι στα περσινά επίπεδα, όμως, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, όπως επισήμανε ο Πρόεδρός του.

«Είναι δύσκολη η κατάσταση. Ωστόσο, σιγά - σιγά, παρατηρούμε πως ο τουρισμός “παίρνει τα πάνω του”. Η κατάσταση, βέβαια, θα ισορροπήσει, ακόμη περισσότερο, μετά τις 15 Ιουλίου», επεσήμανε στο neakriti.gr ο κ. Χαχλιούτης.

Αναφορικά με το αν θα υπάρξει μείωση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου, ο κ. Χαχλιούτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προσπαθούμε να εξυπηρετούμε όλο τον κόσμο και προσαρμόζουμε τα δρομολόγιά μας σύμφωνα με τις ανάγκες των επιβατών». Ωστόσο, όπως τόνισε ο ίδιος «Δε θα χρειαστεί να μειώσουμε τα δρομολόγιά μας».

neakriti.gr