Χριστουγεννιάτικες δράσεις από μαθητές και Σύλλογο Γονέων του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου

12:01 μ.μ. - Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021
12:12 μ.μ. - Πέμ, 16/01/2021
Image: Χριστουγεννιάτικες δράσεις από μαθητές και Σύλλογο Γονέων του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου

Ο προσωρινός πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μ. Λιαπάκης στον Ηχώ 99,8

Σε εξέλιξη είναι οι διεργασίες της προσωρινής επιτροπής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου προκειμένου να ολοκληρώσουν το καταστατικό ίδρυσης του και να προχωρήσουν οι επόμενες διαδικασίες για εκλογή και ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου. Ο προσωρινός πρόεδρος κ. Μιχάλης Λιαπάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι από πλευράς τους προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα προχωρήσουν στην κλήρωση για ένα ηλεκτρικό πατίνι. Επιπλέον στον Β΄ελαιουργικό Συνεταιρισμό υπάρχει δοχείο και όποιος επιθυμεί μπορεί να αφήνει λάδι το οποίο θα πωληθεί και τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο ο οποίος θα τα διαχειριστεί με κάθε διαφάνεια.

Σε ότι αφορά τους μαθητές μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τη Διεύθυνση του σχολείου ετοιμάζονται για χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις παραμονές Χριστουγέννων σε μια προσπάθεια το σχολείο να κάνει ένα άνοιγμα προς την κοινωνία.

Τέλος ο κ. Λιαπάκης αναφέρθηκε στο θέμα της σίτισης και τα προβλήματα που υπήρξαν μετά την αποχώρηση του αναδόχου που είχε αναλάβει αυτή τη συγκεκριμένη διαδικασία , προσθέτοντας πως μετά από συνεννόηση με τον Δήμο και τη διεύθυνση β' βάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου τη σίτιση θα αναλάβει το ΝΠ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ μέσω του βρεφονηπιακού σταθμού Κάτω Χωριού. Εκτιμάται ότι είναι μια προσωρινή λύση μέχρι να βρεθεί μια πιο μόνιμη.