Χηνόπουλος για δημοτικά: Έχει περάσει η εποχή του εγώ είμαστε στο εμείς

10:20 π.μ. - Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
10:09 π.μ. - Πέμ, 19/20/2019
Image: Χηνόπουλος για δημοτικά: Έχει περάσει η εποχή του εγώ είμαστε στο εμείς

Ανοιχτός σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή παρόλο που δεν έχει γίνει προσέγγιση

Για το Μουσικό Γυμνάσιο και την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας που θα γίνει τη Δευτέρα μιλά στον Ηχώ 99,8 ο κ. Θανάσης Χηνόπουλος επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Συνεργασία  Ανάπτυξη για την Ιεράπετρά μας» . Όπως είπε  από ότι φαίνεται παρά τις προσπάθειες του δημάρχου, της περιφέρειας και άλλων πολιτικών παραγόντων, δεν  φαίνεται το σχολείο να λειτουργήσει από φέτος. Φαίνεται ωστόσο μια πλημμέλεια σε κάποιες κινήσεις, υπάρχουν ίσως ευθύνες σε κάποιους φορείς που εμπλέκονται. Δεν βλέπω κάποια σκοπιμότητα. Στο δημοτικό συμβούλιο θα ενημερωθούμε από τον Δήμαρχο για τις κινήσεις του. Σε κάθε περίπτωση είναι μια επιτυχία, είναι θετικό να έχουμε στο Καβούσι Μουσικό Γυμνάσιο, σημείωσε. 
 
Σε ότι έχει να κάνει με την σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης  ανέφερε πως το δημοτικό συμβούλιο λειτουργεί με κάποιους κανονισμούς. Ορθός απάντησε ο πρόεδρος σε σχετικό αίτημα παράταξης , ότι απαιτείται ένας συγκεκριμένος αριθμός δημοτικών συμβούλων για να γίνει έκτακτη συνεδρίαση.  Όσο για την επαναληπτική διαδικασία για εκλογή Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής ποιότητας Ζωής καλό θα ήταν να αποφεύγονται η ταλαιπωρία και τα λάθη  . Θα ήταν χρήσιμη η παρουσία του νομικού του δήμου ώστε να ενημερώνει και να επιλύονται άμεσα τέτοια ζητήματα.
 
Κατόπιν ο κ. Χηνόπουλος είπε ότι δεν είχε κάποια πρόταση συνεργασίας από τη δημοτική αρχή, τον Δήμαρχο. Εκτιμά όμως ότι πρέπει να γίνονται συνεργασίες διότι τα πράγματα δεν είναι απλά και έρχεται μια δύσκολη τετραετία. Μια εποικοδομητική αντιπολίτευση θα βοηθήσει τη δημοτική αρχή, Ως  προς τους αντιδημάρχους το έργο τους θα φανεί στην πορεία είναι νωρίς ακόμη για να τους κρίνουμε, επεσήμανε. 
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Χηνόπουλου: