Χερσόνησος: Ψάχνουν απαντήσεις για το θάνατο της 18χρονης που έπεσε από τη γέφυρα

11:26 π.μ. - Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
11:05 π.μ. - Παρ, 24/26/2024
Image: Χερσόνησος: Ψάχνουν απαντήσεις για το θάνατο της 18χρονης που έπεσε από τη γέφυρα

Θρήνος σε όλη την περιοχή της Χερσονήσου για το θάνατο της μαθήτριας. Που καταλήγουν οι έρευνες της ΕΛΑΣ και οι απαντήσεις που ψάχνουν οι γονείς της κοπέλας

Στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα που δέχτηκε το «100» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου από διερχόμενους οδηγούς που ανέφεραν ότι μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται στις προστατευτικές μπάρες στη γέφυρα μετά του τούνελ του ΒΟΑΚ στη Σταλίδα, με εμφανή την πρόθεσή της να πηδήξει στο κενό. Μάλιστα, κάποιοι τουρίστες προσπάθησαν να προσεγγίσουν την 18χρονη, να της μιλήσουν και να την καθησυχάσουν, όμως δεν πρόλαβαν να πουν ούτε μία λέξη στην νεαρή κοπέλα, που σε λίγες ημέρες θα ενηλικιωνόταν…

Η 18χρονη πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα είχε φύγει με τα πόδια από το σχολείο της, έχοντας προηγουμένως παραδώσει το γραπτό της, στο πλαίσιο των ενδοσχολικών εξετάσεων.

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιο περιστατικό που έγινε στο σχολείο είχε προηγηθεί της απόφασής της να φύγει από το λύκειο όπου φοιτούσε και να κατευθυνθεί στη γέφυρα, από όπου έπεσε στο κενό, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Η πληροφορία αυτή είναι γνωστή και στο αστυνομικό τμήμα της Χερσονήσου, ωστόσο οι αστυνομικοί που διενεργούν την προανάκριση, προσπαθούν μέσα από καταθέσεις και μαρτυρίες μαθητών και καθηγητών να δώσουν την πραγματική διάσταση των γεγονότων και να δουν εάν τελικώς υπήρξε επεισόδιο και εάν αυτό σχετίζεται ή όχι με την αυτοκτονία της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες στο Α.Τ της περιοχής κλήθηκαν να καταθέσουν άτομα που είχαν δει την 18χρονη πριν και μετά την εξέταση στην οποία συμμετείχε.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έγινε έρευνα και στο σπίτι της 18χρονης, δεν βρέθηκε κάτι που να σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ το κινητό της τηλέφωνο που κατασχέθηκε είναι κλειστό και ενεργοποιείται με κωδικό. Για το λόγο αυτό δεν αποκλείεται να αποσταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα σε περίπτωση που δεν ενεργοποιηθεί.

Οι γονείς της πάντως είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ζητούν απαντήσεις για τον τόσο πρόωρο και άδικο θάνατο του παιδιού τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες να ζητήσουν νομική βοήθεια, αλλά να ορίσουν και τη βοήθεια ιατροδικαστή ως τεχνικού συμβούλου.

patris.gr