Χειροπέδες σε 12χρονους για ένα 10ευρώ

2:54 μ.μ. - Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017
02:09 μ.μ. - Κυρ, 03/54/2017
Image: Χειροπέδες σε 12χρονους για ένα 10ευρώ

Όλο και χαμηλώνει το όριο ηλικίας στην παραβατικότητα

Τα ανήλικα «βούτηξαν» όλα κι όλα… δέκα ευρώ και τα παρέδωσαν σε μια 17χρονη κοπέλα που τα συνόδευε και συνελήφθη και αυτή μαζί τους
 
Όλο και χαμηλώνει το όριο ηλικίας στην παραβατικότητα ανηλίκων στο Αγρίνιο! Δυο παιδάκια μόλις 12 χρόνων, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., επειδή έκλεψαν χρήματα από ένα κατάστημα υδραυλικών ειδών!
 
Τα ανήλικα «βούτηξαν» όλα κι όλα… δέκα ευρώ και τα παρέδωσαν σε μια 17χρονη κοπέλα που τα συνόδευε και συνελήφθη και αυτή μαζί τους. Όλοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου αφέθηκαν ελεύθερα τα δυο παιδιά με εντολή εισαγγελέα, ενώ η 17χρονη κρατείται. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους γονείς και των τριών, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.
 
Την ολιγόλεπτη απουσία ενός 57χρονου από το σπίτι του στην περιοχή Σκουτεσιάδα του Αγρινίου εκμεταλλεύτηκαν δυο ζευγάρια για να αρπάξουν από μέσα το πορτοφόλι του με 390 ευρώ. Οι δράστες ηλικίας 40, 34, 37 και 36 χρόνων διέφυγαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος συνεργός τους, αλλά συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας που επέστρεψαν το πορτοφόλι στον δικαιούχο και παρέπεμψαν τους πέντε συλληφθέντες στον εισαγγελέα κατηγορούμενους για κλοπή κατά συναυτουργία.
 
Πηγή: protothema.gr