Χάθηκε το ρολόι της νιότης! Ποια ομάδα από το 6ο παιδικό κυνήγι θησαυρού Ιεράπετρας θα το βρει;

11:38 π.μ. - Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020
11:02 π.μ. - Παρ, 14/38/2020
Image: Χάθηκε το ρολόι της νιότης! Ποια ομάδα από το 6ο παιδικό κυνήγι θησαυρού Ιεράπετρας θα το βρει;

Θα το μάθουμε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου - Πάνω από 450 παιδιά θα ψάξουν να το βρουν

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το 6ο παιδικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16 Φεβρουαρίου 2020. Οι γρίφοι περιμένουν τη λύση τους για να βρεθεί το χαμένο ρολόι της νιότης, ώστε ο Πήτερ Παν και η παρέα του να παραμείνουν παιδιά. Πάνω από 450 παιδιά αναμένεται να ξεχυθούν στους δρόμους της Κάτω Μεράς αναζητώντας τον καλά κρυμμένο θησαυρό.

Η κα Λίτσα Βερικοκάκη από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και ο κ. Παύλος Ρεμουντάκης από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιεράπετρας μίλησαν στον Ηχώ 99,8 μεταφέροντας χρήσιμες οργανωτικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις διαδικασίες του Κρυμμένου Θησαυρού. Ευχαριστώντας και όλους όσοι βοηθούν γι ατη διεξαγωγή του. Μας μετέφεραν το κλίμα ζωντάνιας και ενθουσιασμού από το progame που έγινε πριν λίγες ημέρες και ανανέωσαν το ραντεβού με τις ομάδες και τα παιδιά, για την Κυριακή 16 Φλεβάρη στις 8.30 στο τζαμί.

hxonews

<<Έλα μαζί μου, εκεί που γεννιούνται τα όνειρα, και ο χρόνος δεν είναι ποτέ προγραμματισμένος. Αρκεί να κάνεις χαρούμενες σκέψεις, και η καρδιά σου θα βγάλει φτερά και θα σε πάει στη χώρα του Ποτέ >>, όπως λέει και ο Πήτερ Πάν.

Ακολουθεί συνέντευξη: