Χανιά: Καταγγέλλει ότι βρήκε χαρακιές στο χέρι της κόρη της

1:16 μ.μ. - Κυριακή, 21 Μαΐου 2017
01:05 μ.μ. - Κυρ, 21/16/2017
Image: Χανιά: Καταγγέλλει ότι βρήκε χαρακιές στο χέρι της κόρη της

Ανατριχιαστικές εικόνες που αντίκρισε περιγράφει μητέρα 13χρονης μαθήτριας γυμνασίου από τα Χανιά

Η οποία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑNT1 για τα σημάδια στο σώμα της κορμί της κόρης της που θυμίζουν έντονα το επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι «μπλε φάλαινα» .
 
Όπως καταγγέλλει η μητέρα «περίπου πριν 15 μέρες σε έναν τυχαίο έλεγχο στο κινητό της, είδα φωτογραφίες που είχε βγάλει στα χέρια της, τα οποία ήταν χαρακωμένα. Σοκαρίστηκα. Την φώναξα, ήρθε και ήταν ακόμα ο καιρός χάλια οπότε φορούσε μακρυμάνικο. Σήκωσε τα μανίκια και είδα στο ένα χέρι κάποιες φρέσκιες χαρακιές και στο άλλο χέρι κάποιες παλαιότερες. Με τα πολλά μου είπε ότι το κάνει με τις φίλες της στο σχολείο με παραμάνες με βελόνες, με τέτοια πράγματα. Μου είπε "δεν είναι κάτι ,ένα παιχνίδι είναι''
 
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η μητέρα όταν κλήθηκε από το διευθυντή στο σχολείο, συζήτησαν το θέμα.
Νέες καταγγελίες
 
Στο ίδιο ρεπορτάζ περιγράφεται η καταγγελία της μητέρας από το Πολύκαστρο του Κιλκίς ,η οποία ερευνάται, ότι ο 14χρονος δέχθηκε ένα μήνυμα μέσω facebook από άγνωστο προφίλ. «Συστήθηκε ως "Μπλε Φάλαινα" και παρότρυνε τον γιο μου να ρίξει χαστούκια στο πρόσωπό του» φέρεται να ανέφερε η μητέρα στην καταγγελία της. Ο 14χρονος δεν ανταποκρίθηκε και απευθύνθηκε άμεσα στη μητέρα του.
 
Φωτογραφία αρχείου
Πηγή: neakriti.gr