«Χαμός» στα δικαστήρια Νεάπολης - Απομακρύνθηκε αστυνομικός λόγω… κλιματιστικού

10:20 π.μ. - Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019
10:06 π.μ. - Πέμ, 13/20/2019
Image: «Χαμός» στα δικαστήρια Νεάπολης - Απομακρύνθηκε αστυνομικός λόγω… κλιματιστικού

Έγιναν άνω κάτω για το χαλασμένο κλιματιστικό

 
Σκηνές απείρου κάλλους φαίνεται ότι εκτυλίχθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης με αφορμή ένα χαλασμένο κλιματιστικό.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από εμβρόντητους διαδίκους, λειτουργός της δικαιοσύνης έκανε άνω-κάτω αστυνομικούς και υπαλλήλους του Δικαστικού Μεγάρου, καθώς το κλιματιστικό δε λειτουργούσε σωστά στην αίθουσα όπου επρόκειτο να δικάσει.
 
Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν, με το συγκεκριμένο πρόσωπο να εγκαλεί αστυνομικό-σκοπό ως υπεύθυνο για την έλλειψη κλιματισμού, και συνεχίστηκαν με τον αρμόδιο υπάλληλο του Πρωτοδικείου να “λούζεται” την οργή του δικαστικού λειτουργού.
 
 
Όπως μεταφέρουν διάδικοι, το επεισόδιο πήρε τέτοια έκταση, ώστε η εκδίκαση της υπόθεσης να χρειαστεί να αναβληθεί, ώστε να συνεχιστούν τα παρατράγουδα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες δε διέψευσαν μέχρι αργά το βράδυ συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ., ο αστυνομικός-σκοπός του Δικαστηρίου φαίνεται ότι πλήρωσε ακριβά την απάντησή του, ότι δεν είναι ούτε ηλεκτρολόγος, ούτε υδραυλικός για να φτιάξει το κλιματιστικό, καθώς μέσα σε λίγες ώρες απομακρύνθηκε από τα μόνιμα καθήκοντά του και κλήθηκε να εργαστεί πλέον σε άλλη υπηρεσία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. στο Λασίθι αναζητούν απαντήσεις για τις ακριβείς διαστάσεις του περιστατικού, αλλά και εξηγήσεις για τη μετακίνηση του συναδέλφου τους.
 
 
neakriti.gr