Χαμόγελο του Παιδιού - Εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 1 Ιουνίου στον Άγιο Νικόλαο

10:29 π.μ. - Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
10:05 π.μ. - Παρ, 29/29/2020
Image: Χαμόγελο του Παιδιού - Εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 1 Ιουνίου στον Άγιο Νικόλαο

Η υπεύθυνη κέντρου άμεσης κοινωνικής επέμβασης στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στον Ηχώ 99,8

Την Δευτέρα 01 Ιουνίου από τις 09:30 έως 13:30 θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο, στο Λιμάνι, στο Άγαλμα της Ευρώπης, εθελοντική αιμοδοσία για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η  συγκεκριμένη δράση  αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Οργανισμό «Tο Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά».

Η κα Χ. Μπομποδάκη υπεύθυνη κέντρου άμεσης κοινωνικής επέμβασης στο  «Χαμόγελο του Παιδιού» μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τη δράση καλώντας τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν.   Προτεραιότητα όλων είναι η εντατικοποίηση δράσεων αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς της αθλητικής οικογένειας της χώρας, που αναδεικνύουν τις βασικές αξίες οι οποίες διέπουν τον αθλητισμό ως κοινωνική έκφραση.

hxonews

Όσοι ενδιαφέρονται και επιθυμούν, παρακαλούμε να καλέσουν στο 2841-340107 (καθημερινά 9:00 -14:00) ή να στείλουν email στο kyrstrataki@gmail.com, για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών.

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.

Η δράση υλοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, με την Αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, και τον Δήμο  Αγίου Νικολάου.