Χαλάνδρι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 68χρονος οφθαλμίατρος που πυροβολήθηκε από την εικαστικό, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

8:14 π.μ. - Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021
08:11 π.μ. - Παρ, 12/14/2021
Image: Χαλάνδρι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 68χρονος οφθαλμίατρος που πυροβολήθηκε από την εικαστικό, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

«Μάχη» να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 68χρονος οφθαλμίατρος, ο οποίος πυροβολήθηκε από την 49χρονη εικαστικό και μητέρα ενός 12χρονου κοριτσιού που είχαν αποκτήσει μαζί και τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Πέμπτης στο Χαλάνδρι

Ο 68χρονος υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργείο, το οποίο διήρκησε 8 ώρες, με τα δύο επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα. Ο άνδρας φέρει τραύματα στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα. Πιο συγκεκριμένα, στην κοιλιακή χώρα έχει τραυματιστεί το λεπτό έντερο, ενώ φέρει τραύμα και στην ουροδόχο κύστη, με αποτέλεσμα να τον χειρουργούν ταυτόχρονα θωρακοχειρουργοί και ουρολόγοι.

Όσον αφορά το χρονικό των πυροβολισμών, η 49χρονη έστησε καρτέρι στον 68χρονο λίγο μετά τις 14:00 της Πέμπτης, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο, όπου είχε πάει για να πάρει το παιδί. Η εικαστικός τον πλησίασε, έβγαλε ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε στην κοιλιά, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους, δίπλα σε δημοτικό σχολείο.

Άμεσα, η αστυνομία κλήθηκε από τους γείτονες και η 49χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ασφάλεια Χαλανδρίου, ενώ ο οφθαλμίατρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η 49χρονη είναι πρώην μοντέλο και εικαστικός με καταγωγή από την Αλβανία, ενώ με τον 68χρονο είχε ξεσπάσει έντονη αντιδικία από την στιγμή που ο γιατρός πήρε την επιμέλεια του 12χρονου κοριτσιού τους, το οποίο είχαν αποκτήσει εκτός γάμου.

Η δράστις ανέφερε: «Ο βιολογικός πατέρας της ανήλικης κόρης μου, την έχει απαγάγει από το 2016 μαζί με το κτήνος σύζυγο του. Το 2008 με βίασε ενώ ήταν και παραμένει παντρεμένος και ήμουν παντρεμένη. Στόχος ήταν να αποκτήσει πρόσβαση στην δική μου περιουσία το κτήνος αυτό μαζί με την σύζυγο του ήτανε για αυτούς το παν». Η 49χρονη αρκετές φόρες δημοσίευε στα social media τις συνομιλίες με τον πρώην σύντροφό της.

«Να ευχαριστείς το Θεό που το παιδί είναι σε μένα και ζει μια φυσιολογική και ήρεμη ζωή γιατί αν ήταν μαζί σου ,στην κατάστασή που είσαι, ούτε να το σκεφτώ δεν τολμάω», φέρεται πως είπε ο γιατρός, σύμφωνα με το Mega.

«Πως είμαι; Όταν ζούσε μαζί μου 7 χρόνια και χρειάστηκε να παλεύω, να την έσωζα από απόπειρες αρπαγής που τελικά δεν τα κατάφερα, πως ήτανε το παιδί μου;», φέρεται να ανταπάντησε η δράστις.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, τον εκβίαζε και του αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά. Η γυναίκα κρατείται από την Ασφάλεια, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να πάρουν πληροφορίες για τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη αυτή.

Η κόρη τους τα είδε όλα - Είχε αγκαλιάσει τον πατέρα της ματωμένο και έκλαιγε

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα όσα δραματικά συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Χαλάνδρι, με τους πυροβολισμούς κατά του 68χρονου οφθαλμίατρου.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (11.11.2021), όταν ο 68χρονος οφθαλμίατρος επέστρεφε από το σχολείο με τη 12χρονη κόρη του, δέχθηκε πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού, στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει στο Χαλάνδρι.

Το αιματηρό περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια της κόρης τους, καθώς ο πατέρας της είχε κατέβει στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου έμενε για να την παραλάβει από το σχολικό, όταν εμφανίστηκε η 49χρονη, η οποία του επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια τον πυροβόλησε.

Τα όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στο παιδί ήταν σοκαριστικά. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μικρή τρομαγμένη και γεμάτη από τα αίματα του πατέρα της, τον είχε αγκαλιάσει και έκλαιγε μέχρι τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της αστυνομίας που την απομάκρυναν από το σημείο.

hxonews

«Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο, είχε επιτεθεί άγρια στη σύζυγο του γιατρού»

Όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημιότητας για τη γυναίκα που τον πυροβόλησε έξω από το σπίτι του.

Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος του 68χρονου άνδρα, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, ανέφερε πως «ο κ. Νέος είναι οφθαλμίατρος, είναι παντρεμένος, έχει δύο κόρες με μία Αγγλίδα και είχε μια εξωσυζυγική περιπέτεια με την Κλοντιάνα Τσέλο».

«Από αυτή τη σχέση γεννήθηκε ένα παιδί. Τον είχε εξαπατήσει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και τελικά έμεινε έγκυος και κράτησε το παιδί και έκτοτε άρχισε να τον εκβιάζει. Του αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά. Είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Αθήνας με ποινή φυλάκισης για εκβίαση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Κάποια στιγμή ο κ. Νέος είδε και αποείδε και κάναμε αγωγή για να πάρουμε την επιμέλεια του παιδιού, το οποίο είχε αναγνωρίσει», προσέθεσε ο δικηγόρος του οφθαλμίατρου.

Ο κ. Αλεξανδράκης συμπλήρωσε πως μετά από σκληρή αντιδικία, ο γιατρός κατόρθωσε να κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού:

«Έκτοτε άρχισε ένας γολγοθάς, πήγαινε στο "Υγεία", του έκανε φασαρίες, τρομερές φασαρίες που τον διώξανε από το ¨"Υγεία¨". Ήταν μια περίεργη προσωπικότητα, δεν έκανε μόνο στον κ. Νέο φασαρίες, ακόμα και στους δικηγόρους που χρησιμοποιούσε. Τους πήγαινε στον δικηγορικό σύλλογο, τους απειλούσε».

«Ήταν μια σχιζοειδής προσωπικότητα. Τελευταία είχε νοσηλευτεί σε κάποιο ψυχιατρείο», υπογράμμισε ο κ. Αλεξανδράκης.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος κατήγγειλε ότι η δράστρια της σημερινής επίθεσης είχε επιτεθεί παλιότερα και στη σύζυγο του γιατρού.

«Την έσωσαν από τα χέρια της οι περίοικοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι έλεγε σε συνέντευξή της το 2016

Η δράστρια της άγριας επίθεσης στο Χαλάνδρι είχε δώσει το 2016 συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, κατηγορώντας τον γνωστό γιατρό πως την συκοφαντούσε και την «έβγαζε τρελή» για να της πάρει το παιδί της.

«Έστησαν ένα ολόκληρο παιχνίδι, πλήρωναν ακόμη και τους δικηγόρους που έβαζα για να βγαίνουν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος μου και μέχρι και σήμερα με απειλούν είτε μέσω τρίτων προσώπων είτε οι ίδιοι. Η ζωή μου σταμάτησε από τότε που πήραν το παιδί μου», έλεγε η 49χρονη γυναίκα.

Όπως περιέγραφε στη συνέντευξή της, το κορίτσι της αποτέλεσε καρπό της εξωσυζυγικής της σχέσης με τον γιατρό και ήρθε στον κόσμο το 2009.

Το παιδί μεγάλωνε μαζί της για τα πρώτα επτά χρόνια της ζωή του, ενώ ο γιατρός αρνούταν τότε να το αναγνωρίσει αμφιβάλλοντας για το εάν ήταν πράγματι πατέρας του, μέχρι που αυτό επιβεβαιώθηκε από τεστ DNA.

«Η ίδια, όπως ισχυρίζεται, έχει στραφεί με μηνύσεις κατά του πατέρα του παιδιού της, οι οποίες, ωστόσο, δεν βρήκαν μέχρι στιγμής ανταπόκριση στις δικαστικές Αρχές», σημειώνεται στο δημοσίευμα του 2016.

Κατηγορούσε μάλιστα τη σύζυγο του γιατρού, υπογραμμίζοντας πως «η μητριά της ασχολείται πιο πολύ με τον σκύλο παρά με τη μικρή».

Συγκλονιστική η μαρτυρία μιας γειτόνισσας

Όπως αποκαλύπτει γειτόνισσα και οικογενειακή φίλη, ο γιατρός ήταν βιολογικός - και όχι θετός - πατέρας του παιδιού που είχε αποκτήσει με την αλβανικής καταγωγής δράστρια και είχε αναλάβει την κηδεμονία του με τη σύζυγο του, η οποία φρόντιζε το κοριτσάκι σαν δικό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, o οφθαλμίατρος είχε αναγνωρίσει το παιδί, το οποίο αρχικά έμενε με τη μαμά του. Ωστόσο, στη συνέχεια κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και διεκδίκησε την κηδεμονία του, την οποία είχε κερδίσει πριν επτά χρόνια.

Από τότε, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε προσαχθεί αρκετές φορές σε εκείνο το σημείο στο Χαλάνδρι, καθώς πήγαινε έξω από το σπίτι του γιατρού και ασχημονούσε κατά του ίδιου και της συζύγου του.

Όπως ανέφερε η οικογενειακή φίλη του οφθαλμίατρου, η δράστρια επεδίωκε τη συντροφιά πλούσιων ανδρών και είχε προσπαθήσει να αποσπάσει χρήματα από κάποιους από αυτούς.

Το παιδί δεν ήθελε να βλέπει πια τη βιολογική του μητέρα, καθώς εκείνη το είχε αρπάξει στο παρελθόν και αρνούνταν να του δώσει τα φάρμακά του, καθώς το κοριτσάκι αντιμετώπιζε σημαντικό πρόβλημα υγείας και παραλίγο να πεθάνει.

Η γειτόνισσα του οφθαλμίατρου αποκάλυψε ότι η δράστρια παρακολουθούσε εδώ και μια εβδομάδα το σημείο, ενώ χτες περίμενε όλη μέρα έξω από το σχολείο. «Θεωρώ ότι ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα του γιατρού, είχε στήσει καρτέρι» αποκάλυψε η μάρτυρας.

Η δράστρια φέρεται να υποστήριζε ακόμη ότι ο οφθαλμίατρος και η γυναίκα του είχαν απαγάγει και βίαζαν το παιδί.

Σημειώνεται ότι ο γιατρός ήταν πολλά χρόνια παντρεμένος με τη σύζυγό του και είχαν μαζί ενήλικα παιδιά, αλλά φέρεται να είχε αποκτήσει εκτός γάμου το 12χρονο κοριτσάκι.

Η μάρτυρας ανέφερε ότι η βιολογική μητέρα του παιδιού είχε προηγούμενα με τον οφθαλμίατρο και τη γυναίκα του, καθώς είχαν προηγηθεί δικαστήρια και πολλά συμβάντα. Η δράστρια είχε προπηλακίσει στο παρελθόν τόσο τον γιατρό όσο και τη νέα του σύζυγο, ενώ είχε απειλήσει ότι θα τους σκοτώσει σύμφωνα με τη γειτόνισσα.

Ποια είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό -Είχαν δικαστική διαμάχη για το παιδί τους

Δράστις και θύμα φέρονται να είχαν εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν, από την οποία απέκτησαν ένα 12χρονο σήμερα παιδί. Το θύμα, Έλληνας οφθαλμίατρος, φέρεται να μεγάλωσε το παιδί με την Αγγλίδα σύζυγό του, έχοντας πάρει την αποκλειστική επιμέλεια, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η βιολογική μητέρα του παιδιού.

Όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της 49χρονης στο Facebook κατηγορούσε τον 68χρονο γιατρό και την σύζυγό του με την οποία μεγάλωνε μαζί την 12χρονη για απαγωγή, ενώ εξαπέλυε συνεχείς κατηγορίες ότι με τα λεφτά και τη δύναμή του της πήρε το παιδί.

hxonews

Σε κάποια ανάρτηση υποστηρίζει ότι το παιδί δεν είναι ούτε του γιατρού και της το πήρε με πλαστό τεστ DNA. Στις αναρτήσεις της στο Facebook επιτίθεται όχι μόνο στον πρώην σύντροφό της αλλά και στην ελληνική δικαιοσύνη και στις αστυνομικές αρχές.

ΕΛΛΗΝΕΣ.....Όσοι από εσάς νιώθετε ακόμα άνθρωποι βοηθήστε με να σώσω το ανήλικο παιδί μου από τους ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ . Στην θέση μου θα μπορούσε να είναι κάθε μάνα- Ελληνίδα, στην θέση της Μελίνας μου θα μπορούσε να είναι κάθε ελληνόπουλο . Η εισαγγελέας ανηλίκων πρωτοδικείων Αθηνών ( που μάλλον ή πλήρομενη ή τρελή είναι ) πράττει συναυτουργία με τους εγκληματίες στην αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου διότι κάθε φορά που απευθύνθηκα ενώπιον της ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΕΤΗ μου " πουλάει " τρέλα λέγοντας με " δεν είναι αρμοδιότητα μου η προστασία ανηλίκων, αλλά των δικαστηρίων "

Όταν της θύμισα το άρθρο 1532 του αστικού κώδικα περί ιδιαίτερης νομικής ευθύνης της για την προστασία της ζωής ανηλίκων παιδιών μας σε τέτοιες περιπτώσεις, τότε μου ζήτησε να απομάκρυνθω από το γραφείο της. Τότε και εγώ της ζήτησα να απομακρυνθεί αυτή διότι ξεφτιλίζει τον εαυτό της και την θέση που η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΕ .

Τέτοιους εγκληματίες Εισαγγελείς έχουμε για την προστασία των παιδιών μας! Το παιδί μου από τότε έως σήμερα παραμένει στους κακοποιούς, δεν άλλαξε τίποτα . Με την συγκατάθεση της Εισαγγελέας ανηλίκων το παιδί μου που απέκτησα εκτός γάμου παραμένει μακριά μου χωρίς καμία επαφή μαζί μου και βασανίζεται από τον πρώην βιαστή μου και την σύζυγο αυτού.Τα συμπεράσματα δικά σας.

hxonews

Τα πιο ειδεχθή εγκλήματα όπου εμπλεκόνται αστυνομικοί έως και εισαγγελείς και που αποδεικνύουν ότι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ είναι η αδιαφορία των αρχών της Ελλάδας για την 5 έτους αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου με δράστες τον βιαστή μου και την σύζυγο αυτού που όποιος ενδέχεται να μην είναι εν τέλη ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου και να εξαπάτησε εμένα, την Δικαιοσύνη, τον νόμιμο σύζυγο μου με πλαστά έγγραφα αποτελεσμάτων DNA, αφότου εν τέλει ο μικροβιολόγος που έκανε την πραγματογνωμοσύνη ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΆΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ (!) και ανέφερε τότε ότι λέγεται Κωνσταντίνος Μαζιτσος.

Αναρωτιέμαι σε πιο δικαιίκο σύμπαν ο βιαστής και η σύζυγος του βιαστή αποπειράθηκαν μανιωδώς να κλείσουν στο ψυχιατρείο το θύμα- μητέρα και αστυνομικοί-μαφιόζοι και Εισαγγελέας έκαναν δεκτό το αίτημα τους αντί να τους οδηγήσουν σε Δίκη για να μπούνε φυλακή; Σε πιο δικαιίκο σύμπαν η αστυνομία και Εισαγγελέας αποπειράθηκαν 17 φορές μέσα σε τρία έτη να κλείσουν στο ψυχιατρείο ΜΗΤΕΡΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ επειδή καταγγέλλει αρπαγή και κακοποίηση του παιδιού της, κλεψιά της περιουσίας της και απάτες από τον πρώην βιαστή της , την συζύγου - τέρας αυτού και συνεργών τους;;

Αυτά γίνονται στην Ελλάδα - Ζούγκλα με αστυνομικούς να τα αρπάζουν από τους εγκληματίες(;!) Η γυναίκα- μητέρα αυτή είμαι εγώ και κάποιοι αστυνομικοί που υπηρετούν στο ΑΤ Αμαρουσίου είναι αυτοί που εγκληματούν σε βάρος του παιδιού και εμού, που καλύπτουν και πληρώνονται από τους δράστες με χρήματα από την περιουσία μου που άρπαξαν οι δράστες και σε αυτό συμμετέχει και ο Εισαγγελέας υπηρεσίας πρωτοδικών Αθηνών και ανηλίκων.Κάποιες γυναίκες που δυστυχώς δολοφονήθηκαν πέθαναν μια φορά, εγώ και το παιδί μου πεθαίνουμε κάθε μέρα και στην περίπτωση μάς οι δράστες έχουν την συναυτουργία των " αρχών " που έχουν την υποχρέωση να προστατέψουν τους πολίτες! ....Αλλά αυτά θα τελειώσουν σύντομα διότι απλά κατάλαβα τι καθάρματα έχουν χωθεί στην ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ σε εισαγγελίες.

Σε άλλη ανάρτηση γράφει για το ότι έχει μείνει με απόφαση εκτός σπιτιού

Ποιος να μα μην μπει στο σπίτι αυτό με κλειδαριές ή κλειδαρά;;;;; Εγώ η ιδιοκτήτρια ;;;;.....Βρε φίλοι μου ποιος πραγματικός ιδιοκτήτης ενός ακατοίκητου - καινούργιου σπιτιού γράφει αυτό στην πόρτα εισόδου του σπιτιού του ;;;;;;;; Μόνο ένας Γεώργιος " Νέος " και η σπείρα του σκέφτονται και πράττουν τέτοιες γελοίες ΑΠΆΤΕΣ ΚΑΙ ειδεχθή εγκλήματα.Το ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΕΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΜΕΝΟ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΗΣΤΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΈΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, Ο Γ. . " ΝΕΟΣ" ΠΡΟΣ ΚΛΗΔΑΡΑ ΟΠΟΥ εμφανίζει με πλαστά έγγραφα ως ιδιοκτήτη του ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΟΥ , ΤΟΝ Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ .... Αυτοί ζούνε με τα λεφτά που μου έκλεψαν σε σπίτια με τις συζύγους, τα παιδιά και τα εγγόνια τους , ενώ κρατούν ΟΜΗΡΟ το παιδί μου με κίνητρο την ΔΙΑΧΗΡΗΣΗ της περιουσίας μου, ενώ εγώ σέρνομαι άστεγη , εδώ και 5 έτη, κοιμάμαι έξω από το σπίτι του απαγωγέα για να δω εστο για λίγο το παιδί μου από απόσταση......Πολλές φορές αναρωτιέμαι " " υπάρχουν όντως τόσο ανήθικη, σιχαμεροί εγκληματίες που παριστάνουν μας τους " κύριους με επάγγελμα γιατρού ";;;; Οι δύο σχεδόν άγνωστοι σε εμένα " άντρες " συνεχίζουν από κοινού να πράττουν έως σήμερα ΑΠΟΠΗΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ μου ,προσωπική μου εξόντωση , ξυλοδαρμούς μέσο μπράβων που πληρώνουν με δικά μου λεφτά που μου έκλεψαν , τυχόν και πλησιάσω το σπίτι μου επι της οδού Φριζή 16&16Α Αμπελοκήπων ......Πού είναι η αστυνομία και ο Εισαγγελέας σε όλα αυτά;;;;; Στα πορτοφόλια του Γ. Νέου........εκεί ακριβώς είναι.

hxonews

Ποιος είναι ο γιατρός που τραυματίστηκε

Ο Γ.Ν. θύμα της επίθεσης της πρώην συντρόφου του είναι γνωστός γιατρός-οφθαλμίατρος των βορείων προαστίων ο οποίος συνεργάζεται με γνωστή ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, o οφθαλμίατρος είχε αναγνωρίσει το παιδί, το οποίο αρχικά έμενε με τη μαμά του. Ωστόσο, στη συνέχεια κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και διεκδίκησε την κηδεμονία του, την οποία είχε κερδίσει πριν επτά χρόνια.

Από τότε, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε προσαχθεί αρκετές φορές σε εκείνο το σημείο στο Χαλάνδρι, καθώς πήγαινε έξω από το σπίτι του γιατρού και ασχημονούσε κατά του ίδιου και της συζύγου του. Όπως ανέφερε η οικογενειακή φίλη του οφθαλμίατρου, η δράστρια επεδίωκε τη συντροφιά πλούσιων ανδρών και είχε προσπαθήσει να αποσπάσει χρήματα από κάποιους από αυτούς.

dikaiologitika.gr