Χαιρετισμός Διευθυντή Δ.Δ.Ε Λασιθίου για τη νέα σχολική χρονιά (2024-25)

7:20 μ.μ. - Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024
07:09 μ.μ. - Τρί, 10/20/2024
Image: Χαιρετισμός Διευθυντή Δ.Δ.Ε Λασιθίου για τη νέα σχολική χρονιά (2024-25)

Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί και γονείς,

Κάθε σχολική χρονιά φέρνει μαζί της νέες προκλήσεις, ευκαιρίες για μάθηση και συνεργασία, αλλά και ελπίδες για την προσωπική και ακαδημαϊκή πρόοδο των μαθητών/τριών μας. Η εκπαίδευση είναι μια διαρκής διαδικασία εξέλιξης, και όλοι εμείς, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, εργαζόμαστε αδιάκοπα για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στη σχολική ζωή.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι και φέτος τα σχολεία μας είναι επαρκώς στελεχωμένα, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους από την πρώτη κιόλας ημέρα. Η έγκαιρη και συστηματική προετοιμασία και ο σωστός προγραμματισμός έχουν ως αποτέλεσμα τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε με τον προσφορότερο τρόπο τη λειτουργία των σχολικών μας μονάδων. Η Διεύθυνσή μας έχει φροντίσει για την άμεση κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών, με στόχο τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου διδασκαλίας και παιδαγωγικής καθοδήγησης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι φέτος θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά νέες σχολικές μονάδες στην περιοχή μας, το Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ιεράπετρας και το Εσπερινό ΓΕΛ Αγίου Νικολάου. Η δημιουργία αυτών των σχολείων είναι μια απάντηση στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας και αποτελεί σημαντικό βήμα για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών συνθηκών, προσφέροντας νέες δυνατότητες στους μαθητές/τριές μας να εξελιχθούν και να προετοιμαστούν για το μέλλον.

Στους μαθητές/τριές μας εύχομαι καλή πρόοδο, γεμάτη υγεία, χαρά και δημιουργικότητα. Στους εκπαιδευτικούς μας, εύχομαι δύναμη και έμπνευση στο σημαντικό τους έργο. Και στους γονείς, εύχομαι να παραμείνουν στο πλευρό των παιδιών τους, στηρίζοντας την πορεία τους με υπομονή και αγάπη.

Είμαστε όλοι εδώ, έτοιμοι να σας στηρίξουμε και να συμβάλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στη σχολική και προσωπική σας επιτυχία. Ας κάνουμε αυτή τη χρονιά μία από τις πιο δημιουργικές και επιτυχημένες.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους και όλες!

Με εκτίμηση,

Αθανάσιος Κατσαγκόλης

Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου