Χ. Χατζημαρκάκη: Σεβασμός από τους πολίτες στους αθλητικούς χώρους

11:35 π.μ. - Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017
11:09 π.μ. - Σάβ, 02/35/2017
Image: Χ. Χατζημαρκάκη: Σεβασμός από τους πολίτες  στους αθλητικούς χώρους

Πρόταση να πληρώνουν τα αθλητικά σωματεία ένα ποσό για τη χρήση των αθλητικών χώρων

Την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των αθλητικών της χώρων επιδιώκει η δημοτική αρχή Ιεράπετρας στοχεύοντας στην εξυπηρέτηση των αθλητών αλλά και του κοινού. Επιπλέον προγραμματίζει παρεμβάσεις για την βελτίωσης των κτιριακών υποδομών. Για όλα αυτά μίλησε στον ΗΧΩ η αρμόδια αντιδήμαρχος κα Χρύσα Χατζημαρκάκη. Τόνισε ότι όσοι κάνουν χρήση των γηπέδων θα πρέπει να σέβονται τους αθλητικούς χώρους  και τους κανόνες λειτουργίας.  Σε διάφορους αθλητικούς χώρους θα  υπάρχει και φύλακας. Πρόσθεσε ότι ανάμεσα στις προτάσεις που συζητούνται είναι η καταβολή από τα αθλητικά σωματεία ,  ενός ποσού που θα οριστεί,  για  τη χρήση των αθλητικών χώρων. 
 
Ακολουθεί συνέντευξη της κας Χατζημαρκάκη 
Προσθέτουμε ότι όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο : 
Στο πλαίσιο της ομαλής και ορθής λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων, σύμφωνα και με τα όσα προβλέπονται στον ισχύοντα κανονισμό, το ωράριο λειτουργίας του στίβου (ταρτάν) για το κοινό στο Βουζουνεράκειο Στάδιο διαμορφώνεται ως εξής: Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή  8:00π.μ. – 10:00π.μ. και 18:00μ.μ.– 20:30μ.μ.
 
Παράλληλα με τα παραπάνω υπενθυμίζεται ότι παραμένει ανοικτός για το κοινό ο στίβος του Παραλιακού Γυμναστηρίου καθημερινά 15:00μ.μ. – 18:00μ.μ. και 20:30μ.μ. – 22:00μ.μ.