Viral βίντεο για τον κορωνοϊό: Έξαλλος ο Χίτλερ με τους Έλληνες που μένουν σπίτι

11:00 π.μ. - Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
11:03 π.μ. - Δευ, 30/00/2020

Υπακούν τον Τσιόδρα και τον Χαρδαλιά, ανήκουστο!

Η πανδημία του κορωνοϊού και ο εγκλεισμός στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν οδηγήσει τον κόσμο στην αναζήτηση αστείων πραγμάτων προκειμένου να ξεφύγουν λιγάκι. Τα βίντεο που βλέπει κανείς στα social media είναι πολλά, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral, η νέα εκδοχή του Χίτλερ. Αυτή την φορά όμως, τα βάζει με τον Τσιόδρα και τον Χαρδαλιά.

Έτσι, λοιπόν, αξιοποιώντας για άλλη μία φορά, το βίντεο από την ταινία του Όλιβερ Χιρσμπίγκελ «Η Πτώση» του 2004, που περιγράφει τις τελευταίες ημέρες του Χίτλερ, γίνεται αναφορά στους Έλληνες και την έξαρση του κορωνοϊού.

Όταν ο Χίτλερ μαθαίνει για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα

Στο βίντεο, που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, ο Χίτλερ ενημερώνεται για την έξαρση του κορωνοϊού στην Ελλάδα και την Γερμανία, με τους αξιωματούχους του να τον πληροφορούν πως η εξάπλωση στην Ελλάδα είναι μηδαμινή γιατί οι Έλληνες «Μένουν Σπίτι».

Οι αξιωματούχοι του λένε πως στην νότια Ευρώπη υπάρχει μεγάλη εξάπλωση όπως και στην Γερμανία, τονίζοντας ωστόσο πως στην χώρα τους, τα θύματα είναι πολύ λίγα διότι δεν είχαν μνημόνια ούτε έκλεισαν τις ΜΕΘ. Ρωτώντας ο Χίτλερ να μάθει για την Ελλάδα, ο αξιωματούχος, που λούζεται στον ιδρώτα, του απαντά: «Φύρερ μου, η εξάπλωση είναι δυστυχώς, πολύ περιορισμένη. Οι Έλληνες δυστυχώς μένουνε σπίτι».

Εξαλλος με τους Έλληνες, τον Τσιόδρα και τον Χαρδαλιά

Τότε ο Χίτλερ, με εμφανή την οργή του, απαντά: «Όσοι πιστεύεται ότι οι Ρωμιοί θα μείνουν σπίτι, περάστε έξω» με τους περισσότερους εξ αυτών να βγαίνουν. Ουρλιάζοντας από τα νεύρα του, ο Χίτλερ λέει: «Είναι ανήκουστο! Είναι απολύτως εξοργιστικό. Κάθονται σπίτι και υπακούν τον Τσιόδρα και τον Χαρδαλιά. Ποιοι αυτοί! Αυτοί που όταν τους κλείσανε τα μπουζούκια στις 3 το πρωί, πήγαν να κάνουν επανάσταση. Και τώρα τραγουδάνε το ‘Θα Κάτσω Σπίτι’. Τι να σου κάνουν και οι Ελληναράδες τελικά. Αυτοί που πάνε στα χωριά τους είναι λίγοι, πώς να εξαπλωθεί της προκοπής ο ιός».

Ενημερώνοντάς τον ένας αξιωματούχος πως δεν βοηθά και ο καιρός καθώς βρέχει συνέχεια, ο Χίτλερ απαντά: «Και τι έγινε; Πότε κλείνονται μέσα αυτοί;». Αναφερόμενος μετά στον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά, λέει πως όλη την ώρα μιλάνε για στατιστικά και για σχέδια και πως απαγορεύσανε και την κυκλοφορία. «Και τα άλλα τα ζαγάρια υπακούν στους ειδικούς» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χίτλερ.

Τι λέει για το ομόλογο, το Πάσχα και τον Γαϊτάνο

Στην συνέχεια, κάνει λόγο για το ομόλογο, τονίζοντας πως η Γερμανία του ακόμη αντιστέκεται και μετά, λέει πως ούτε με το Πάσχα περιμένει να γίνει κάτι γιατί, ακόμη και τα Τζάμπο δεν έβγαλαν ούτε μία διαφήμιση, τον Γαϊτάνο δεν τον παίζουν στα ραδιόφωνα. Και κάθονται σπίτι; Με τις γυναίκες και τα παιδιά τους; Επί ΠΑΣΟΚ, ο πιο άσχημος από αυτούς είχε δέκα γκόμενες, τονίζει ο Χίτλερ.

Τέλος, απογοητευμένος από την υπακοή των Ελλήνων στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, ο Χίτλερ λέει πως το μόνο που του έχει απομείνει είναι να σαλέψουν από την πολλή καραντίνα και να αρχίσουν να βγάζουν τα καναρίνια βόλτα.

Πηγή: iefimerida.gr