VICTORIA CINEMAS | Τι θα δούμε από 5 έως 10.04

12:28 μ.μ. - Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024
12:04 μ.μ. - Τετ, 03/28/2024
Image: VICTORIA CINEMAS | Τι θα δούμε από 5 έως 10.04

Δείτε εδώ το πρόγραμμα προβολών

VICTORIA CINEMAS - IERAPETRA

Εθν. Αντιστάσεως 32, Ιεράπετρα

Τηλέφωνο: 2842 089845

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο: 

https://www.victoria-cinema.gr/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 05/04 έως 10/04

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 05/04, Δευτέρα 08/04 έως και Τετάρτη 10/04 στις 21:15

Σάββατο 06/04 και Κυριακή 07/04 στις 21:30 

Σκηνοθεσία: Arkasha Stevenson

Σενάριο: Tim Smith, Arkasha Stevenson & Keith Thomas

Ηθοποιοί: Sonia Braga, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Charles Dance, Tawfeek Barhom, Bill Nighy

Διάρκεια: 120 λεπτά

Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΙΤΑΛΙΑ

Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της στην υπηρεσία της εκκλησίας, συναντά ένα σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητήσει την ίδια της την πίστη και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που ελπίζει να φέρει τη γέννηση του κακού.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=gKS1aejLOfE

KUNG FU PANDA 4 (ΜΕΤΑΓΛ)

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 06/04 και Κυριακή 07/04 στις 19:15

Σκηνοθεσία: Mike Mitchell, Stephanie Stine

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΚΙΝΑ

Διάρκεια:  94 λεπτά

Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής, καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης.

Αυτό προκαλεί μερικά προφανή προβλήματα. Πρώτον, ο Πο κατέχει τόσες γνώσεις περί πνευματικής διδασκαλίας όσες και περί της δίαιτας της παλαιολιθικής εποχής και, δεύτερον, χρειάζεται επειγόντως να βρει και να εκπαιδεύσει έναν νέο Δράκο Πολεμιστή πριν αναλάβει τη νέα του, υψηλή θέση.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προσφάτως έχει θεαθεί μία πανούργα, ισχυρή μάγισσα, η Χαμαιλέων, μία μικροσκοπική σαύρα που μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε πλάσμα, μεγάλο ή μικρό. Η μάγισσα έχει στρέψει τα άπληστα, γουρλωμένα μάτια της στο Ραβδί της Σοφίας του Πο, που θα της χαρίσει τη δύναμη να επαναφέρει όλους τους πανίσχυρους κακούς τους οποίους έχει κατατροπώσει ο Πο στέλνοντας τους στην εξορία του Κόσμου των Πνευμάτων.

Οπότε, ο Πο χρειάζεται βοήθεια. Τη βρίσκει, μάλλον, στη μορφή της πονηρής, εύστροφης κλέφτρας Ζεν, μίας αλεπούς κορσάκ που τον αναστατώνει πολύ, αλλά της οποίας οι δεξιότητες θα αποδειχτούν ανεκτίμητες. Στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν την Κοιλάδα της Ειρήνης από τα αρπαχτικά νύχια της μάγισσας, το αστείο και αλλοπρόσαλλο δίδυμο θα πρέπει να συνεργαστεί καλά. Στην πορεία, ο Πο θα ανακαλύψει ότι οι ήρωες βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=djdETzJTpWs&t=1s

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ (ΜΕΤΑΓΛ)

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 06/04 και Κυριακή 07/04 στις 17:15

Σκηνοθεσία: Alois Di Leo & Sergio Machado

Σενάριο: Sergio Machado

Διάρκεια: 95 λεπτά

Ο Vini και ο Tom είναι δύο μποέμ ποντίκια, οι οποίοι, αφού γίνονται τυχαία μάρτυρες της στιγμής που ο Θεός αναθέτει στον Νώε το καθήκον να φιλοξενήσει και να διασώσει μόνο ένα ζευγάρι από κάθε είδος στην Κιβωτό του, βρίσκουν έναν ευφάνταστο τρόπο να συμμετέχουν κι αυτοί στην περιπέτεια. Μέσα στο χάος του κατακλυσμού και με τους δύο πρωταγωνιστές να αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα και τις ιδιοτροπίες ενός άπληστου λιονταριού, η ταινία αποδεικνύεται ένας διασκεδαστικός πολιτικός μύθος, όπου η μουσική και η ποίηση αποτελούν τον αντίποδα στην αγριότητα και την τυραννία των ισχυρότερων ζώων.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=10j8N6fRigY