VICTORIA CINEMAS | Τι θα δούμε από 17 έως 22.05

9:37 π.μ. - Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024
09:05 π.μ. - Παρ, 17/37/2024
Image: VICTORIA CINEMAS | Τι θα δούμε από 17 έως 22.05

Δείτε εδώ το πρόγραμμα προβολών

VICTORIA CINEMAS - IERAPETRA

Εθν. Αντιστάσεως 32, Ιεράπετρα

Τηλέφωνο: 2842 089845

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο: 

https://www.victoria-cinema.gr/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 17/05 έως 22/05

ΚΛΕΙΔΩΣΕΣ; ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθημερινά 17/05 έως και Τρίτη 21/05 στις 21:30

Τετάρτη 22/05 στις 19:30

Σκηνοθεσία: Renny Harlin

Ηθοποιοί: Madelaine Petsch, Gabriel Basso, Rachel Shenton, Ella Bruccoleri, Richard Brake, Ema Horvath, George Young, Froy Gutierrez

Διάρκεια: 91 λεπτά

Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ 

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Αφού χαλάσει το αυτοκίνητό τους σε μια απόκοσμη μικρή πόλη, ένα νεαρό ζευγάρι αναγκάζεται να περάσει τη νύχτα σε μια απομακρυσμένη καμπίνα.

Ακολουθεί πανικός καθώς τρομοκρατούνται από τρεις μασκοφόρους άγνωστους που χτυπούν την πόρτα και εισβάλουν, φαινομενικά χωρίς κίνητρο στην ταινία ΚΛΕΙΔΩΣΕΣ; ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ - το ανατριχιαστικό πρώτο κεφάλαιο της επερχόμενης σειράς ταινιών τρόμου.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Q3gwtOy2sBo&t=1s

BACK TO BLACK

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ 

Δευτέρα 20/05 και Τρίτη 21/05 στις 19:30

Τετάρτη 22/05 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Sam Taylor-Johnson

Σενάριο: Matt Greenhalgh

Ηθοποιοί: Lesley Manville, Eddie Marsan, Jack O'Connell, Ansu Kabia, Marisa Abela, Juliet Cowan, Bronson Webb

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ, ΑΓΓΛΙΑ & ΓΑΛΛΙΑ

Διάρκεια: 123 λεπτά

Η εκπληκτική ιστορία της πρώιμης πορείας προς τη δόξα της Έιμι Γουάινχαουζ και της δημιουργίας του του πρωτοποριακού της άλμπουμ, Back to Black.

Ειπωμένη από την οπτική της Έιμι και εμπνευσμένη από τους πολύ προσωπικούς της στίχους, η ταινία παρακολουθεί τη σπουδαία γυναίκα πίσω από το καλλιτεχνικό φαινόμενο και την ταραχώδη σχέση που βρίσκεται στον πυρήνα ενός από τα πιο θρυλικά μουσικά άλμπουμ στην ιστορία.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=HNTGVs4DW8I&t=1s

Ο Καραγκιόζης Καουμπόης

hxonews

Σάββατο 18/5 στις 18:00

Ο Καραγκιόζης γίνεται Καουμπόης και σκορπά γέλιο σε όλη την άγρια δύση! Η ξεκαρδιστική συνέχεια επί σκηνής!

Προπώληση εισιτηρίων εδώ: https://www.more.com/theater/children/theatro-skion-athanasiou/ 

ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ: ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 18/05 και Κυριακή 19/05 στις 19:30

Σκηνοθεσία: Mark Dindal

Σενάριο: Paul A. Kaplan, Mark Torgove & David Reynolds

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΗΠΑ 

Διάρκεια: 100 λεπτά

O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=LKYECuvVuQ0&t=1s

Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ: Η ΤΑΙΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 19/05 στις 17:30

Σκηνοθεσία: Adam Gunn

Ηθοποιοί- Τις φωνές τους δανείζουν οι : Αφροδίτη Αντωνάκη, Γεωργία Ιωαννίδου, Νικολέτα Κουνενιδάκη, Βασίλης Παπαστάθης, Ακίνδυνος Γκίκας, Γιώργος Ματαράγκας

Διάρκεια: 85 λεπτά

Όταν η Μία επιστρέφει στο παλιό εξοχικό σπίτι της οικογένειας με τον παππού της, η πέτρα στο μαγικό της βραχιόλι φωτίζει ξαφνικά – ένα κάλεσμα για βοήθεια! Μέσω μιας αστραφτερής πύλης μεταφέρεται στον φανταστικό κόσμο των μονόκερων της Σεντοπίας. Εκεί συναντά τον μονόκερο Στόρμι και τον Ίκο, ένα ξωτικό από το Νησί Λώτους, το οποίο χρειάζεται απεγνωσμένα τη βοήθειά της. Ο Τόξορ, ένας αποκρουστικός κακός που μοιάζει με βατράχι, θέλει να κατακτήσει το νησί με μαύρη μαγεία.

Η Μία και οι φίλοι της πρέπει να συνασπιστούν και να ενώσουν τρία αρχαία μαγικά πετράδια για να νικήσουν τον Τόξορ. Η αναζήτηση των πετραδιών εξελίσσεται σε ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό οδικό ταξίδι όπου πετούν πάνω από επικίνδυνες θάλασσες, σκαρφαλώνουν βουνά πάνω σε μυστηριώδεις αιωρούμενες ατόλες και τρέχουν σε λεωφόρους ουράνιων τόξων. Η Μία θα μάθει τι σημαίνει πραγματικά να είσαι ηρωίδα. Γιατί η αληθινή δύναμη δεν κρύβεται στην ικανότητα να νικήσεις έναν εχθρό, αλλά στο θάρρος να αντιμετωπίσεις αυτό τον εχθρό ως φίλο. Το σκοτάδι δεν θα θριαμβεύσει ποτέ όσο υπάρχουν η φιλία και η ελπίδα.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Flg67Dj7blU