Υπογραφή σύμβασης για το έργο «Βελτίωση Δημοτικού Κτιρίου στην ΤΚ Μαλών»

8:58 μ.μ. - Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
08:07 μ.μ. - Τετ, 18/58/2018
Image: Υπογραφή σύμβασης για το έργο «Βελτίωση Δημοτικού Κτιρίου στην ΤΚ Μαλών»

Υπογράφηκε σήμερα στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του αναδόχου εργολάβου, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μάνου Λουτσέτη και του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου κ. Κων/νο Περβολαράκη

Υπογράφηκε σήμερα στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του αναδόχου εργολάβου, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μάνου Λουτσέτη και του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου κ. Κων/νο Περβολαράκη, η σύμβαση εκτέλεσης εργασιών του έργου «Βελτίωση Δημοτικού Κτιρίου στην ΤΚ Μαλών».
 
Η συγκεκριμένη σύμβαση αφορά  την πρώτη φάση του έργου διαμόρφωσης του κτιρίου που έγινε δωρεά στο Δήμο Ιεράπετρας από τον κ. Εμμανουήλ Μαράκη. Θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση του έργου για εξοπλισμό και περαιτέρω εργασίες ώστε το κτίριο να μετατραπεί σε  πολιτιστικό κέντρο - πολυχώρο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων.
 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:
 
«Εκ μέρους όλων των δημοτών του Δήμου Ιεράπετρας ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Μαράκη για την τεράστια προσφορά του στο Δήμο και ιδιαίτερα στην τοπική κοινότητα των Μαλών καθώς το κτίριο αυτό θα συνεισφέρει στην πορεία των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της. 
 
Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για τη δωρεά αυτού του εξαιρετικά σημαντικού περιουσιακού στοιχείου και θα φροντίσουμε να αξιοποιηθεί και να αναδειχθεί με το βέλτιστο τρόπο και να συμβάλλει ουσιαστικά στην πολιτιστική αναβάθμιση του Δήμου μας.
 
Τέτοιου είδους πράξεις ανιδιοτελούς προσφοράς μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους και υπερήφανους για την ποιότητα των ανθρώπων που γεννάει ο τόπος μας».