Υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου το πρόγραμμα του ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΥ για την σωτηρία των αρχαίων ελαιοδέντρων

9:25 π.μ. - Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018
09:08 π.μ. - Παρ, 03/25/2018
Image: Υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου το πρόγραμμα του ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΥ για την σωτηρία των αρχαίων ελαιοδέντρων

Η Ευχή Του Παναγιότατου για την επιτυχία του σχετικού προγράμματος του συνεταιρισμού

Σε συνέχεια της επίσκεψης του κ. Παύλου Δασκαλάκη , ως εκπροσώπου του Κοινωνικού Συνεταιρισμού ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ,  στις 16 Δεκεμβρίου 2017 στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και της συνάντησής του με τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο Στον οποίο παρουσιάστηκε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεταιρισμού για την σωτηρία των αρχαίων ελαιοδέντρων της Κρήτης, στάλθηκε σχετική επιστολή από την Γραμματεία της Ιεράς και Αγίας Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου  Κωνσταντινουπόλεως με την οποία δίδεται η Ευχή Του Παναγιότατου για την επιτυχία του σχετικού προγράμματος του συνεταιρισμού.




ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ
 
(ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.)
 
« Επτάστικτος»
 
 
 
 
 
Ιεράπετρα  13  Φεβρουαρίου 2018
 
 
 
ΠΡΟΣ
 
Αρχιμανδρίτη κ.  Ἰωακείμ Μπίλλη,
 
Αρχιγραμματέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του
 
Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως
 
 
 
Με ιδιαίτερη χαρά παραλάβαμε την, από 12/02/2018, υμετέρα επιστολή και Σας παρακαλούμε όπως μεταβιβάσετε στον Παναγιότατο Δεσπότη και Πατριάρχη μας κ.κ. Βαρθολομαίο, τις θερμές μας ευχαριστίες για την ευλογία Του στον αγώνα του ημετέρου Κοινωνικού Συνεταιρισμού «ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ», για την καταγραφή, διάσωση και ανάδειξη των αρχαίων ελαιοδέντρων της Κρήτης, στα πλαίσια των οικολογικών και πολιτισμικών μας δράσεων, για την αειφόρο διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος.
 
 
 
Μετά τιμής
 
Ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝΣΕΠ «ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ»
 
 Ιωάννης Ρεμεδιάκης