Υπεγράφη η σύμβαση για την μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Γ.Ν.Α.Ν.

8:26 μ.μ. - Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018
08:10 μ.μ. - Δευ, 22/26/2018
Image: Υπεγράφη η σύμβαση για την μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Γ.Ν.Α.Ν.

Υπεγράφη το πρωί της Δευτέρας η σύμβαση για την μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο γραφείο της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου κ. Μαρίας Σπινθούρη

Υπεγράφη το πρωί της Δευτέρας η σύμβαση για την μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο γραφείο της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου κ. Μαρίας Σπινθούρη η σύμβαση με τον μειοδότη ανάδοχο εργολάβο (την εταιρεία Ι. ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ) για το έργο της μετεγκατάστασης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού από το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Λασιθίου στον χώρο της αιμοδοσίας στον αύλειο χώρο του ΓΝΑΝ. Παρών κατά την υπογραφή και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Μηνάς Σουσαμλής.
 
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου να ορίζεται σε έξι μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης, η οποία και θα είναι συνολικού ύψους 66.446,83€ (χωρίς Φ.Π.Α.) και μέση τεκμαρτή έκπτωση της τάξεως του 50,96%.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρμοδίων αλλά και του ίδιου του εργολάβου το έργο δύναται να έχει ολοκληρωθεί αρκετά πριν τον χρονικό ορίζοντα των 6 μηνών, ακόμη και πριν το τέλος του τρέχοντος έτους – εάν δεν παρουσιαστούν προβλήματα στην πορεία.



 
 
Σημειώνεται πως η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού αποτελεί το μεγαλύτερο έργο που έχει προκηρυχθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου, ενώ πρόκειται και για το πρώτο έργο που προκηρύχθηκε σε Νοσοκομείο της Κρήτης με το Νόμο 4412, ξεκινώντας από μηδενική βάση όπως έχει αναφέρει η κ. Σπινθούρη.
 
 
 
anatolh.com