Τυχερή στην ατυχία της 71χρονη από το Σίσι που έπεσε σε γκρεμό στο Φαράγγι του Μέσωνα

9:04 π.μ. - Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
09:07 π.μ. - Δευ, 16/04/2018
Image: Τυχερή στην ατυχία της 71χρονη από το Σίσι που έπεσε σε γκρεμό στο Φαράγγι του Μέσωνα

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα που πεζοπορώντας χθες το μεσημέρι στο φαράγγι του Μέσωνα, κοντά στον Αζοριά Καβουσίου, κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε από ύψος 10 μέτρων

Η 71χρονη γυναίκα, με καταγωγή από το Σίσι, ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής μαζί με πέντε φίλους για να κάνει πεζοπορία από το Σίσι προς την περιοχή του Αζοριά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Π.Υ. Ιεράπετρας – άνδρες της οποίας αμέσως έσπευσαν στο σημείο μαζί με την 3η ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο και την Ομάδα Διάσωσης Σαμαρειτών Διασωστών –  επιχειρώντας να περάσει το μονοπάτι στον Μέσωνα, πιθανόν εξαιτίας του πολύ στενού περάσματος η ηλικιωμένη έχασε την ισορροπία της επάνω στις πέτρες και έπεσε.
 
Μέσα στην ατυχία της ωστόσο στάθηκε τυχερή, καθώς μετά από 10 μέτρα πιάστηκε από ένα σκίνο και σταθεροποιήθηκε, γλιτώνοντας από το πέσιμο στο κενό.
 
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Ιεράπετρας όπου αυτή την ώρα υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Όπως ανέφερε στην «Α» ο αναπλ. διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Αρακαδάκης η γυναίκα φέρει ρινικό κάταγμα, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο πως η γενική της εικόνα δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
 
 
anatolh.com