Τροχαίο στον ΒΟΑΚ - Νεκρός ο 40χρονος που εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

2:04 μ.μ. - Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022
02:02 μ.μ. - Τετ, 02/04/2022
Image: Τροχαίο στον ΒΟΑΚ - Νεκρός ο 40χρονος που εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων της ασφάλτου στην Κρήτη - Πέντε νεκροί από την αρχή του 2022

Δεν κατάφερε, δυστυχώς, να κρατηθεί στην ζωή ο 40χρονος άνδρας, θύμα του τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον ΒΟΑΚ, κοντά στον κόμβο Πλατανιά Χανίων, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά. Να σημειωθεί ότι ήδη η Κρήτη μετά πέντε νεκρούς σε τροχαία από την αρχή του 2022!

Ο 40χρονος, που βρέθηκε εγκλωβισμένος στο όχημά του, παρά τις προσπάθειες των διασωστών, δεν μπόρεσε - όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive - να κρατηθεί στην ζωή, καθώς είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως γράψαμε, στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν η Πυροσβεστική με 3 οχήματα και 10 άνδρες, που μετά από επιχείρηση απεγκλώβισαν τον οδηγό του ενός οχήματος, που παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ φέροντας σοβαρά τραύματα, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος είχε βγει μόνος του από το αυτοκίνητό του. Ο σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Δείτε τι δήλωσε ο Αναπληρωτής Διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων, Κωνσταντίνος Μπόμπορης:

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης καταστράφηκαν και τα δύο οχήματα, κομμάτια των οποίων διασκορπίστηκαν στο οδόστρωμα.

Η κυκλοφορία διακόπηκε στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας όπου βρέθηκε προσωπικό της τροχαίας για να καταγράψει το συμβάν στο πλαίσιο της προανάκρισης για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου.

cretalive.gr - εικόνες, video από zarpanews.gr