Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τη Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας

10:07 π.μ. - Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016
10:12 π.μ. - Παρ, 30/07/2016
Image: Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τη Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας

Η παράδοση περίπου 200 κιλών τροφίμων έγινε στο κτίριο του “Κέντρου Πολιτιστικής και Κοινωνικής Μέριμνας” της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας”

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Πετάσης παρέδωσε στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για άπορες οικογένειες που συγκέντρωσε το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου.
Η παράδοση περίπου 200 κιλών τροφίμων έγινε στο κτίριο του “Κέντρου Πολιτιστικής και Κοινωνικής Μέριμνας” της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας”, όπου ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχαρίστησε θερμά τον Αστυνομικό Διευθυντή για την εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Λασιθίου, δείγμα ανθρωπιάς, κοινωνικής ευαισθησίας και έμπρακτης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση. 
Πρόκειται για μια δράση αλληλεγγύης με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από το προσωπικό των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, που υλοποίησε εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ένδεια.



Επίσης, με την ευκαιρία της επισκέψεώς του στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Εμμανουήλ Πετάσης δώρισε στον Σεβ. κ. Κύριλλο ένα αρχιερατικό μπαστούνι, ευχόμενος πολυχρόνια και καλλίκαρπη Αρχιερατεία. 
Τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου Ταφίαρχο κ. Εμμανουήλ Πετάση συνόδευαν οι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές κ. Εμμανουήλ Καζαμίας και κ. Νικόλαος Χρυσάκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας Αστυνόμος Α΄ κ. Κων/νος Τζαγκαράκης, ο Δ/κτής του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας Υπαστυνόμος Α΄ κ. Νεκτάριος Φρονιμάκης και ο Δ/κτής του Τμήματος Τροχαίας Ιεράπετρας Υπαστυνόμος Β΄ κ. Νικόλαος Τζουμάκας.  
Μία ημέρα νωρίτερα, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, αντίστοιχη παράδοση προϊόντων πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Υποστρατήγου κ. Ανδρέα Δασκαλάκη. Στην παράδοση των τροφίμων στον Σεβ. Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο, ήταν παρών και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, ο οποίος τον ευχαρίστησε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης για την απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης να συγκεντρωθούν  τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης από τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας της Μεγαλονήσου προκειμένου να διατεθούν για την ανακούφιση ευπαθών ομάδων του πληθυσμού μέσῳ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας Κρήτης, κοινωνικών παντοπωλείων και Ιδρύματων.

Πηγή : www.imis.gr