Τρία νέα καταστήματα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων στην Αττική

10:57 π.μ. - Τρίτη, 29 Μαΐου 2018
10:05 π.μ. - Τρί, 29/57/2018
Image: Τρία νέα καταστήματα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων στην Αττική

Τη λειτουργία τριών νέων καταστημάτων στον νομό Αττικής ανακοινώνει σήμερα, Τρίτη 29 Μαΐου 2018, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Τη λειτουργία τριών νέων καταστημάτων στον νομό Αττικής ανακοινώνει σήμερα, Τρίτη 29 Μαΐου 2018, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, επισφραγίζοντας τη δυναμική της παρουσία στο Λεκανοπέδιο. Αριθμώντας πλέον 7 καταστήματα στην Αττική η Τράπεζα επενδύει στη δυναμική της συγκεκριμένης περιοχής. 
 
Τα νέα καταστήματα της Τράπεζας βρίσκονται: στην Καλλιθέα επί των οδών Χαροκόπου 74, στο Παγκράτι επί των οδών Ευτυχίδου 35-37 και στο Μαρούσι επί της οδού Ερμού 34.



 
Η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκε στην πορεία των ετών με τους κατοίκους της Αθήνας αλλά και όλης της Αττικής αποτυπώνεται στα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα που παρουσιάζουν εδώ και χρόνια τα καταστήματα της Τράπεζας που λειτουργούν εκεί. 
 
Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν η κινητήριος δύναμη προκειμένου να γίνει το επόμενο μεγάλο βήμα στο πλαίσιο του μακροχρόνιου σχεδιασμού της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων για την ενίσχυση της παρουσίας της στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, η οποία παρουσιάζει αυξημένες δυνατότητες κερδοφορίας.
 
Εχέγγυο της επιτυχίας της επέκτασης του δικτύου, αποτελεί η ισχυρή οργανωτική δομή, η οποία είναι σε θέση να υποστηρίξει την ορθή λειτουργία των καταστημάτων. 
 
Με την αναδιάρθρωση του δικτύου της, σήμερα η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων καλύπτει το λεκανοπέδιο της Αττικής με επτά καταστήματα. Στο κέντρο των Αθηνών βρίσκονται δύο καταστήματα, επί της Λ. Συγγρού και της Πλ. Κλαυθμώνος, ενώ τα υπόλοιπα λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Ένα κατάστημα στο Περιστέρι, ένα στην Αγ. Παρασκευή, ένα στην Καλλιθέα, ένα στο Παγκράτι και ένα στο Μαρούσι.  
 
Πανελλαδικά η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων αριθμεί 23 καταστήματα με τον πυρήνα του δικτύου  να βρίσκεται στην Κρήτη.