Τρεις μόνιμοι γιατροί στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

2:31 μ.μ. - Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
02:05 μ.μ. - Τρί, 21/31/2019
Image: Τρεις μόνιμοι γιατροί στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Έντεκα συνολικά στα Νοσοκομεία του Λασιθίου

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Ιεράπετρας ενημερώνει τους πολίτες ότι εγκρίθηκε η προκήρυξη 3 θέσεων ειδικευμένων ιατρών και συγκεκριμένα μίας (1) θέσης ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Β΄, μίας (1) θέσης ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Καρδιολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Β΄ και μίας (1) θέσης ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Αναισθησιολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Β΄ για το φορέα μας. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 11-6-2019 και λήγει στις 1-7-2019.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στην διεύθυνση www.ierapetrahospital.gr

 
Επίσης, την Τετάρτη 8/5/2019, ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα νέος επικουρικός ιατρός, ειδικότητας Βιοπαθολογίας ο οποίος θα ενισχύσει περαιτέρω το Μικροβιολογικό εργαστήριο. Η ορκωμοσία του Ιατρού έγινε από τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Αρακαδάκη Γεώργιο. Με την προσθήκη του μόνιμου ιατρού που περιμένουμε από την νέα προκήρυξη θα ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο το Μικροβιολογικό εργαστήριο και θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής ακόμα καλύτερες υπηρεσίες.
 
Τέλος, στο νοσοκομείο μας ορκίστηκε και ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα, νέος υπάλληλος ΤΕ Πληροφορικής ενώ αναμένεται η ανάληψη καθηκόντων μίας υπαλλήλου κλάδου ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών.
 
Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για την υποστήριξη τους και την έγκριση των παραπάνω θέσεων και προσλήψεων καθώς επίσης τα επιστημονικά όργανα και τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας για την γρήγορη διεκπεραίωση των σχετικών διαδικασιών.
 
Η προσπάθεια για την άμεση και ποιοτική πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείου μας συνεχίζεται απρόσκοπτα, προς όφελος των πολιτών.
 
Ο Αναπληρωτής Διοικητής
Γεώργιος Αρακαδάκης