Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Κατέληξε ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε "πίστα" μοτοκρος

8:55 μ.μ. - Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024
08:01 μ.μ. - Σάβ, 27/55/2024
Image: Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Κατέληξε ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε "πίστα" μοτοκρος

Θρήνος στην Ιεράπετρα για τον χαμό του 17χρονου

Παρά τις υπεράνθρωπες των γιατρών του νοσοκομείου Ιεράπετρας και της αναισθησιολόγου στην προετοιμασία του παιδιού για να διακομιστεί στο Βενιζέλειο, Νοσοκομείο, τελικά ο 17χρονος κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία της Ιεράπετρας.

ο 17χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά  στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (27/1) ενώ προσπαθούσε με την μοτοσυκλέτα του τύπου cross να υπερπηδήσει χωμάτινο εμπόδιο σε πίστα moto cross της Ιεράπετρας.

Τη στιγμή που είχε η μηχανή φτάσει στο μεγαλύτερο ύψος του άλματος, ο 17χρονος έπεσε από τη μηχανή στο έδαφος -από μεγάλο ύψος- με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι φίλοι του - που παρακολουθούσαν την προπόνησή του - κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε στο σημείο στη θέση Περιστεράς, σε ελάχιστα λεπτά. Παρέλαβε τον νεαρό τραυματία, ειδοποιώντας ταυτόχρονα όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου της Ιεράπετρας, να είναι επί ποδός για να φροντίσουν τα πολλαπλά τραύματα του 17χρονου.

Επειδή στο νοσοκομείο δεν εφημέρευε αναισθησιολόγος, κλήθηκε η αναισθησιολόγος που υπηρετεί στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Η κ. Σούλα Λουλάκη, έσπευσε αμέσως εθελοντικά να διασωληνώσει το παλικάρι, προκειμένου να διακομισθεί στο εφημερεύον Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Πηγή : Νέα Κρήτη