Τραγωδία στα Τέμπη: O αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου τιμά τον Άγγελο

10:50 π.μ. - Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023
10:03 π.μ. - Δευ, 20/50/2023
Image: Τραγωδία στα Τέμπη: O αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου τιμά τον Άγγελο

Είμαστε κοντά στη νέα γενιά γιατί είναι η προοπτική του τόπου μας

Έναν από τους "ήρωες" του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, Άγγελο Τσιαμούρα από την Ιεράπετρα, που μέσα σε σκηνές τραγωδίας και με δύναμη ψυχής, βοήθησε ώστε να σωθούν συνάνθρωποι, θα τιμήσει η Αντιπεριφέρεια Λασιθίου σε μια προσπάθεια, στο πρόσωπο του Άγγελου, να αναδείξει τη νέα γενιά που αγωνίζεται, προσφέρει.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Ανδρουλάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την απόφασή τους αυτή και τι σηματοδοτεί. Τονίζοντας ότι ως Αντιπεριφέρεια θέλουν να περάσουν το μήνυμα στη νέα γενιά ότι είναι δίπλα τους και αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια. Θέλουμε τα νέα παιδιά να συνειδητοποιήσουν ότι τα βλέπουμε με ένα «ιδιαίτερο μάτι» γιατί είναι η προοπτική του τόπου μας.

Για τον Άγγελο το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον τιμήσουμε. Ο Άγγελος είναι ένα παράδειγμα για τη νέα γενιά. Πολλοί λένε ότι η νέα γενιά απέχει και είναι εγκλωβισμένη μέσα στα παιχνίδια και τις δραστηριότητες. Αυτό δεν ισχύει. Η χώρα μας συνεχίζει να βγάζει ήρωες, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.

Ακούστε εδώ τον κ. Αντιπεριφερειάρχη