Τραγωδία Καθαρού: Βρέθηκε το μοιραίο πιστόλι - Καθ’ υπόδειξη του 32χρονου που πήγε στο σημείο

9:48 μ.μ. - Κυριακή, 7 Ιουλίου 2024
09:07 μ.μ. - Κυρ, 07/48/2024
Image: Τραγωδία Καθαρού: Βρέθηκε το μοιραίο πιστόλι - Καθ’ υπόδειξη του 32χρονου που πήγε στο σημείο

Οι δύο αδερφές ζουν το δικό τους Γολγοθά και η μία προσπαθεί να στηρίξει την άλλη

Η μία αδερφή συμπαραστέκεται στην άλλη μήπως και καταφέρουν να σταθούν όρθιες απ’ αυτόν τον «τυφώνα» που ανέτρεψε με σαρωτικό τρόπο τις ζωές τους.  Η μία έχασε τον 36χρονο άνδρα της από το χέρι του 32χρονου συζύγου της άλλης στη διάρκεια γλεντιού για κουρές στο Οροπέδιο Καθαρού και τώρα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους για να μπορέσουν να διαχειριστούν το θάνατο, το σοκ, τον πόνο αλλά και την επιβίωση τους. Έχουν μικρά παιδιά να αναθρέψουν και οι άνδρες τους ασχολούνταν με την κτηνοτροφία και τα ζώα. Τώρα πια ο ένας, ο αδικοχαμένος Γιώργος Νταγιάκος, είναι στο χώμα και ο άλλος, Γιώργος κι εκείνος, παραμένει υπό κράτηση καθώς αύριο αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής αρχής Λασιθίου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

Και ο ίδιος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ για το κακό που συνέβη πάνω στο πιώμα και εξαιτίας των άσκοπων πυροβολισμών πάνω στο κέφι και ενώ η παρέα ήταν «τύφλα» στο μεθύσι, με βάση τις μαρτυρίες. Ο Γιώργος δεν ήταν μόνο μπατζανάκης του, ήταν και φίλος του μαζί. Είχαν πολλά κοινά στις ζωές τους που τους ένωναν.

Πληροφορίες του Cretalive.gr αναφέρουν ότι από μέρους του 32χρονου κατηγορούμενου φέρεται να υποστηρίζεται ότι κάποια στιγμή, και ενώ έριχνε στον αέρα, το πιστόλι έπαθε εμπλοκή, εκείνος κάθισε, το έκανε μπρος-πίσω για να ξεμπλοκάρει και έτσι φέρεται να έφυγε η μοιραία σφαίρα που βρήκε στο θώρακα τον μπατζανάκη του, ο οποίος  επέστρεφε από την τουαλέτα.

Πάντως το πιστόλι από το οποίο πυροδοτήθηκε η σφαίρα που σκότωσε τον 36χρονο Γιώργο, βρίσκεται ήδη στη διάθεση της Ασφάλειας Λασιθίου. Ο 32χρονος είχε υποστηρίξει ότι στο σοκ και στον πανικό, το πέταξε σε δύσβατο σημείο στην περιοχή του «Χαυγά». Αστυνομικοί το έψαξαν επισταμένως αλλά δεν το βρήκαν.

Πληροφορίες του Cretalive.gr αναφέρουν ότι σήμερα, Κυριακή, ο ίδιος ο κατηγορούμενος μετέβη συνοδεία αστυνομικών στο σημείο που υπέδειξε ότι το είχε πετάξει και έτσι το πιστόλι βρέθηκε και παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ οπότε και θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί.

Πηγή: Cratalive