Τραγικό φινάλε στο Μεσολόγγι: Μέσα στο "βούρκο" πεταμένη η σορός που εντοπίστηκε από εθελοντή

7:18 μ.μ. - Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024
07:01 μ.μ. - Δευ, 22/18/2024
Image: Τραγικό φινάλε στο Μεσολόγγι: Μέσα στο "βούρκο" πεταμένη η σορός που εντοπίστηκε από εθελοντή

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 31χρονου

Μέσα σε βάλτο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου, στην Ευαγγελίστρια, εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Την σορό του άτυχου νέου εντόπισε εθελοντής,ενώ στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για το πτώμα του 31χρονου αγνοούμενου. Η σορός έχει εμφανή ίχνη σήψης και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω των αλλοιώσεων που επιφέρει η πολυήμερη παραμονή στο βάλτο. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία . Τραγικές φιγούρες η μάνα και η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου οι οποίες κατέρευσαν στο άκουσμα της είδησης για τον εντοπισμό της σορού.

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 51χρονου, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο εισαγγελέας ζήτησε την κράτησή του και λίγο μετά τις 12:00 της Πέμπτης εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του. Μαζί με τον κρεοπώλη στον εισαγγελέα είναι ένα ακόμη πρόσωπο για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου. Πρόκειται για έναν φίλο του κρεοπώλη.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, που είχε δανειστεί από τον 31χρονο 17.000 ευρώ και τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στις 4 Ιανουαρίου, από το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) βρίσκεται στην Ασφάλεια Μεσολογγίου και από χθες έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Ο κρεοπώλης, ο οποίος στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έχει δώσει εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.