Τουρισμός: Μεγάλο ξενοδοχειακό deal στην Κρήτη

11:48 π.μ. - Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019
11:12 π.μ. - Τρί, 10/48/2019
Image: Τουρισμός: Μεγάλο ξενοδοχειακό deal στην Κρήτη

Ποια ξενοδοχεία εξαγοράζει η Hines;

Στα χέρια της Hines, περνούν τα τρία ξενοδοχεία της Cyan Hotels, που βρίσκονται σε Ηράκλειο και Λασίθι.

Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Apollonia, Santa Marina και Sitia Beach και το τίμημα ξεπερνά τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Η συμφωνία, η οποία, εκτός απροόπτου, θεωρείται οριστική θα υπογραφεί τον Ιανουάριο του 2020.

Έχουν προηγηθεί πολύμηνες διαπραγματεύσεις και με άλλους μνηστήρες, μεταξύ των οποίων Κρήτες ξενοδόχοι, αλλά και γερμανικός tour operator.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά επιτυχημένη εταιρία, με πολύ δυναμικό management, που κάθε χρόνο περιλαμβάνεται στις πλέον κερδοφόρες ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, με πολύ υψηλές πληρότητες και ικανοποίηση πελατών.

Παράλληλα, η Hines φαίνεται να ολοκληρώνει το περίφημο deal για τα 2 ξενοδοχεία Hermes και Coral στον Άγιο Νικόλαο που κυοφορείται επί μακρόν. Πρόκειται για δύο ιστορικά ξενοδοχεία, που ανήκουν σε γνωστή ξενοδοχειακή εταιρία. Τελευταίες πληροφορίες του money-tourism.gr, αναφέρουν ότι και αυτό το deal ολοκληρώθηκε.

Μάλιστα, η Hines είναι κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη γνωστού ξενοδοχείου στον Πλατανιά Χανίων.

Σημειώνεται ότι η Hines έγινε γνωστή στην Ελλάδα με την εξαγορά του ακινήτου του πρώην Athens Ledra Marriott και νυν Grand Hyatt, που διαχειρίζεται ο όμιλος Γιάννη Δασκαλαντωνάκη.