Τουρισμός για όλους: Τελευταία ευκαιρία για τις αιτήσεις στο tourism4all, - Λήγει αύριο 11/7 η προθεσμία

10:21 π.μ. - Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
10:07 π.μ. - Παρ, 10/21/2020
Image: Τουρισμός για όλους: Τελευταία ευκαιρία για τις αιτήσεις στο tourism4all, - Λήγει αύριο 11/7 η προθεσμία

Τελευταία ευκαιρία θα έχουν αύριο Σάββατο 11/7 και ώρα 23:59 για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι δικαιούχοι, στο πρόγραμμα ένταξης επιδοτούμενων διακοπών Τουρισμός για Όλους

Μέχρι αύριο Σάββατο (11/07) θα γίνονται δεκτές, ανεξαρτήτως του λήγοντος ψηφίου στον ΑΦΜ, όλες οι αιτήσεις των δικαιούχων.

Το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γι' αυτό και η ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού έκρινε ως επιβεβλημένη την παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές ημερομηνίες αιτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Όπως υπενθυμίζει το υπουργείο Τουρισμού, το πρόγραμμα προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ, δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τους δικαιούχους, ώστε να απολαύσουν διακοπές στην Ελλάδα από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους, αλλά και για να επιτευχθεί η τόνωση του εσωτερικού τουρισμού.

Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές.

dikaiologitika.gr