Τοποθέτησή κάδου για ογκώδη στην οδό Ολυμπιονικών

9:54 π.μ. - Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024
09:05 π.μ. - Παρ, 31/54/2024
Image: Τοποθέτησή κάδου για ογκώδη στην οδό Ολυμπιονικών

Για ογκώδη απορρίμματα και κλαδιά

 Η Υπηρεσία Καθαριότητας ενημερώνει τους δημότες ότι έχει τοποθετηθεί μεγάλος σιδερένιος κάδος (καρότσα) στη γωνία των οδών Ελλήνων Ολυμπιονικών & Μακρή, στον οποίο μπορούν να απορρίπτουν μέσα σ΄ αυτόν τα ογκώδη απορρίμματά τους και κλαδιά.

   Σε περίπτωση που δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο ώστε να μεταφερθούν και εναποτεθούν μέσα σε αυτόν τον κάδο τα ογκώδη απορρίμματα, θα πρέπει οι δημότες να επικοινωνούν στα τηλέφωνα της Υπηρεσίας Καθαριότητας 2842340410-11-12-13 και να αφήνουν τα στοιχεία τους ώστε κατόπιν συνεννόησης να περνάει το ανοιχτό φορτηγό με αρπάγη του Δήμου και να τα παραλαμβάνει.

    Σας υπενθυμίζουμε ότι στους πράσινους κάδους εναποθέτουμε οικιακά απορρίμματα, τα οποία θα πρέπει να εναποθέτονται κατά τις βραδινές ώρες και στους μπλε κάδους ανακυκλώσιμα υλικά φροντίζοντας να έχουμε ελαχιστοποιήσει τον όγκο τους (κούτες σπασμένες και διπλωμένες).

   Η Υπηρεσία Καθαριότητας  καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και ζητάει τη βοήθεια κάθε ευσυνείδητου πολίτη ώστε να   κρατήσουμε   την πόλη και τα χωριά μας καθαρά. 

Ο Αντιδήμαρχος

Γιώργος Γιακουμάκης