Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

9:09 π.μ. - Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022
09:06 π.μ. - Σάβ, 04/09/2022
Image: Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Σύμπνοια απόψεων στα ζητήματα που αφορούν την αστυνόμευση του Δήμου Ιεράπετρας.

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Σταύρο Σπανουδάκη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε απόλυτη σύμπνοια απόψεων του Δημάρχου και του Αστυνομικού Διευθυντή στα ζητήματα που αφορούν την αστυνόμευση του Δήμου Ιεράπετρας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη για στελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ιεράπετρας με ανθρώπινο δυναμικό, στο Κλιμάκιο Αστυνομικών Επιχειρήσεων, στο κτίριο της Αστυνομίας στην Ιεράπετρα, στη συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία, στους βανδαλισμούς των κοινόχρηστων χώρων, στη Νήσο Χρυσή, στις ζημιές από τα ανεπιτήρητα ζώα κ.α.

Όπως ανέφερε ο κ. Καλαντζάκης: «Κοινή μας επιθυμία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Σπανουδάκη αποτελεί η βέλτιστη ποιότητα των παρεχόμενων αστυνομικών υπηρεσιών καθ’όλη τη διάρκεια του έτους προς όφελος πάντα του πολίτη.

Η συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου παραμένη δεδομένη όπως ήταν και με τον προηγούμενο Αστυνομικό Διευθυντή κ. Καζαμία, καθώς με κοινή προσπάθεια και καλή συνεργασία η ανταπόκριση είναι πάντα αποτελεσματικότερη και αμεσότερη.

Εύχομαι στον κ. Σπανουδάκη καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που ανέλαβε και μια γόνιμη και επιτυχημένη θητεία.»