Τον αντιπεριφερειάρχη επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΛΕΜΑΝ

10:29 π.μ. - Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
10:06 π.μ. - Τρί, 15/29/2021
Image: Τον αντιπεριφερειάρχη επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΛΕΜΑΝ

Ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος του Δ.Σ της ΛΕ.Μ.Α.Ν Μανώλης Σκύβαλος επισκέφτηκε σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη

Ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος του Δ.Σ της ΛΕ.Μ.Α.Ν Μανώλης Σκύβαλος επισκέφτηκε σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη και του εξέθεσε λεπτομερώς τα οργανωτικά σχέδια της λέσχης, τις προοπτικές του τόπου, τα projects που έχουμε στα σκαριά, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην υλοποίησή τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με προσοχή όλα όσα είχε να του πει ο πρόεδρός μας και δεσμεύτηκε να προωθήσει και να υποστηρίξει προς κάθε κατεύθυνση και λύση όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν,κυρίως όσον αφορά το φλέγον ζήτημα της νόμιμης και ασφαλούς πίστας motocross στην περιοχή μας, η οποία θα μας επιτρέψει να ανεβάσουμε το επίπεδο της αγωνιστικής μοτοσικλέτας σε ολόκληρη την Κρήτη.

Επίσης εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της Β’ βάθμιας αυτοδιοίκησης στη διοργάνωση εκδηλώσεων, ειδικά στο πεδίο της ασφάλειας και της ορθής καθημερινής χρήσης της μοτοσικλέτας.

Τον ευχαριστούμε θερμά για όλα και υποσχόμαστε μια άψογη και εποικοδομητική συνεργασία, καταλήγει η ανακοίνωση της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Αγίου Νικολάου.