Το Tatayoyo® της Rijk Zwaan κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας 2023 στη Fruit Logistica στο Βερολίνο!

10:26 π.μ. - Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023
10:02 π.μ. - Τετ, 15/26/2023
Image: Το Tatayoyo® της Rijk Zwaan κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας 2023 στη Fruit Logistica στο Βερολίνο!

Νικητής του φετινού Βραβείου Καινοτομίας της Fruit Logistica ανακηρύχθηκε η ιδιαίτερη πιπεριά – σνακ από την Rijk Zwaan στην Ολλανδία, που διατίθεται στην αγορά με την επωνυμία Tatayoyo

Η νέα snack πιπεριά με το brand Tatayoyo κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας 2023 της Fruit Logistica! Η Ολλανδική σποροπαραγωγική εταιρεία Rijk Zwaan είναι πάρα πολύ υπερήφανη για αυτή την αναγνώριση για το Tatayoyo από επαγγελματίες στον κλάδο των φρέσκων προϊόντων. Αυτή η μοναδική, έτοιμη για κατανάλωση πιπεριά με την ξεχωριστή γεύση, είναι μία από τις εμπνευσμένες καινοτομίες της Rijk Zwaan στην κατηγορία των λαχανικών που προβλήθηκαν στην Fruit Logistica 2023.

Χαρούμενοι και περήφανοι με το Βραβείο Καινοτομίας της Fruit Logistica

Η Heleen van Rijn - Wassenaar, Specialist Marketing Pepper στην Rijk Zwaan, σχολιάζει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που κερδίσαμε αυτό το βραβείο με το Tatayoyo. Είναι μεγάλη αναγνώριση της προσέγγισης συνεργασίας με πελάτες και συνεργάτες στην αλυσίδα. Ευχαριστώ πολύ όσους συμμετείχαν!»

hxonews

Tatayoyo, μία τροπική περιπέτεια!

Πολλοί επισκέπτες δοκίμασαν το Tatayoyo κατά τη διάρκεια της Fruit Logistica, συνεχίζει η Heleen . «Έμειναν ευχάριστα έκπληκτοι από τις ξεχωριστές γεύσεις αυτής της έτοιμης για κατανάλωση snack πιπεριάς. Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε προϊόντα με γνώμονα τον σκοπό που προάγουν την αγορά προσθέτοντας αξία για τους παραγωγούς, τους συνεργάτες στην αλυσίδα, τα καταστήματα λιανικής και τους καταναλωτές. Το Βραβείο Καινοτομίας της Fruit Logistica που κερδίσαμε δείχνει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν μαζί μας στην κίνηση ‘freshly forward’. Προσκαλούμε τους συνεργάτες μας να εξερευνήσουν το άγνωστο: Tatayoyo, μία τροπική περιπέτεια!»

Νέα εμπειρία στην κατηγορία της πιπεριάς

Η ιστορία του Tatayoyo ξεκίνησε πριν από περισσότερα δέκα χρόνια. Όταν οι γενετιστές της Rijk Zwaan ανακάλυψαν μια πιπεριά με ξεχωριστή γεύση, ένιωσαν αμέσως ότι αυτή ήταν η ευκαιρία να δημιουργήσουν κάτι τελείως διαφορετικό. Για 10 χρόνια διασταυρώνανε ποικιλίες για να αναπτύξουν την πρώτη εμπορική εκδοχή του Tatayoyo. Χάρη στην έντονα γλυκιά γεύση και στη μεγάλη παρουσία αρωμάτων, το Tatayoyo είναι μία πραγματικά νέα εμπειρία στην κατηγορία της πιπεριάς. Σαν πρόσθετο μπόνους, οι πιπεριές Tatayoyo δεν έχουν σχεδόν καθόλου σπόρια, κάνοντάς τες ιδανικές για snack.

hxonews

Υψηλής ποιότητας snack πιπεριά που τα καταστήματα λιανικής περίμεναν

Όλα αυτά έκαναν το Tatayoyo την υψηλής ποιότητας snack πιπεριά που τα καταστήμτα λιανικής περίμεναν, λέει η Van Rijn - Wassenaar: «Το Tatayoyo είναι κατάλληλο τόσο για high-tech όσο και για καλλιέργειες σε θερμοκήπια με μέσο ή χαμηλό επίπεδο αυτοματισμών, επομένως μπορεί να βρίσκεται στα ράφια όλο τον χρόνο. Οι παραγωγοί και τα καταστήματα λιανικής στη Βόρεια Αμερική έχουν ξεκινήσει ήδη να εισάγουν το Tatayoyo, και θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε άλλους συνεργάτες να κάνουν το ίδιο.»

Παρουσιάζοντας το Tatayoyo παγκοσμίως

«Μαζί με τους συνεργάτες μας στην αλυσίδα, θέλουμε να παρουσιάσουμε με επιτυχία αυτό το προϊόν σε όσο περισσότερες χώρες γίνεται. Και το Βραβείο Καινοτομίας 2023 που κερδίσαμε στη Fruit Logistica είναι ένα τεράστιο κίνητρο να το κάνουμε αυτό». Οι συνεργάτες που ενδιαφέρονται για το Tatayoyo είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν με την Rijk Zwaan για να βάλουν δοκιμαστικά και να προετοιμάσουν ένα σχέδιο marketing.

hxonews

Τρίτη νίκη

Το Βραβείο Καινοτομίας 2023 της Fruit Logistica που κερδίσαμε είναι ένα ιδιαίτερο ορόσημο για την Rijk Zwaan, επειδή είναι η πρώτη φορά που κάποια εταιρεία έχει κερδίσει αυτό το βραβείο τρεις φορές. Η Rijk Zwaan το κέρδισε στο παρελθόν το 2006 με το Salanova® και το 2017 με το KnoxTM. «Αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να κινούμαστε ‘freshly forward’ με τους συνεργάτες μας», δηλώνει η Van Rijn - Wassenaar.

Ακολουθήστε την Rijk Zwaan στο κίνημα Freshly Forward

‘Freshly Forward, from Foundation to Future’ είναι το θέμα που η Rijk Zwaan επέλεξε για να περικλείσει στο πρόγραμμά της την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων. Η σποροπαραγωγική εταιρεία λαχανικών κινείται Freshly Forward τόσο μαζί όσο και για τους συνεργάτες της σε ολόκληρη την αλυσίδα φρέσκων προϊόντων, καθώς στις φρέσκιες λύσεις βρίσκεται το κλειδί για να αντιμετωπίσουμε πολλές από τις σημερινές απαιτήσεις. Διαβάστε περισσότερα για την ισχύ της εταιρείας και τις δυνατές λύσεις καθώς και για τις εμπνευσμένες καινοτομίες και ακολουθήστε την Rijk Zwaan στο κίνημα Freshly Forward.